Оновлення версій

26/04 Нова версія модулю

Нова версія модулю " Виписки з клієнт-банку Приват" 2.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Виписки з клієнт-банку Приват" 2.2. В оновленні було виконано 7 чек-боксів: додано налаштування у конфігурації, виправлено зміну статусів оплат та інше.

15/04 Нова версія модулю

Нова версія модулю "REST API" 1.8

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "REST API" 1.8. В оновленні було виконано 4 чек-бокси. Серед них: додано функціонал додавання сповіщень, додано перевірку унікальності назви реквізитів та інше.

15/04 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Тестування" 1.4

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Тестування" 1.4. В оновленні було виконано 7 чек-боксів. Серед них: виправлено роботу модуля в мобільних версіях, покращено можливість повторного проходження тестів та інше.

31/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Конструктор звітів" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Конструктор звітів" 1.1. В оновленні було виконано 27 чек-бокси. Серед них: додано нові поля, права на перегляд, масові дії та інше.

31/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Облік зарплати і розрахунків" 1.14

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Облік зарплати і розрахунків" 1.14. В оновленні було виконано 1 чек-бокс: додано підтримку коректного поділу для модуля "Філіали та відділи компанії".

31/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Мультикомпанія" 1.7

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Мультикомпанія" 1.7. В оновленні було виконано 2 чек-бокси. Серед них: додано підтримку налаштованих полів та внесено зміни до модуль "Інтеграції з Checkbox".

29/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Купон" 1.3

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Купон" 1.3. В оновленні було виконано 24 чек-бокси. Серед них: доопрацьовано логіку активації/деактивації купона, додано валідацію дат, розширено масові дії та інше.

28/03 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.7

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.7

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 5.7 під кодовою назвою "АЙВОРІ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 92 чек-листи покращень, доопрацювань та виправлень.

28/03 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.6.3

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.6.3

В оновленій версії Perfectum CRM+ERP 5.6.3 під кодовою назвою "АЙВОРІ" виконано 45 чек-боксів. Серед них: доопрацювання в особистому кабінеті клієнта та редакторах, змінене меню, додано логування при призначенні/видаленні особистого менеджера клієнта, управлінні повідомленнями та багато іншого.

22/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Купон" 1.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Купон" 1.2. В оновленні було виконано 33 чек-бокси. Серед них: додано адаптацію під розмір екрану, прибрано сортування за опціями, змінено експорт та інше.

21/02 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Email-клієнт" 3.12

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Email-клієнт" 3.12. В оновленні було виконано 8 чек-боксів. Серед них: виправлено відкриття таблиці з листами у клієнтах та лідах та інше.

15/02 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.6.2

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.6.2

В оновленій версії Perfectum CRM+ERP 5.6.2 під кодовою назвою "АЙВОРІ" виконано 31 чек-бокс. Серед них: зміни у роботі та управлінні завданнями, доопрацьований імпорт клієнтів, зміни у картці ліда, управлінні повідомленнями та багато іншого.

07/02 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.6.1

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.6.1

В оновленій версії Perfectum CRM+ERP 5.6.1 під кодовою назвою "АЙВОРІ" виконано 16 чек-боксів. Серед них: зміни в розділі "Підтримка", додано можливість обирати групи клієнтів, яким буде доступна стаття в Базі знань, створення завдання у картці клієнта після повторного отримання листа при Email інтеграції ліда та інше.

02/02 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.6

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.6

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 5.6 під кодовою назвою "ШАФРАН". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 53 чек-листи покращень, доопрацювань та виправлень.

23/01 НОВА ВЕРСІЯ Perfectum CRM + ERP 5.5.2

НОВА ВЕРСІЯ Perfectum CRM + ERP 5.5.2

У оновленій версії Perfectum CRM+ERP 5.5.2 під кодовою назвою "ШАФРАН" виконано 19 чек-боксів. Серед них: налаштування повідомлень у картці користувача, доопрацювання віджетів та нагадувань для лідів, нові можливості для роботи з шаблонами та інше.

16/01 НОВА ВЕРСІЯ Perfectum CRM + ERP 5.5.1

НОВА ВЕРСІЯ Perfectum CRM + ERP 5.5.1

В оновленій версії Perfectum CRM+ERP 5.5.1 під кодовою назвою "ШАФРАН" виконано 34 чек-бокси. Серед них: доопрацьований модуль "Мультивалютність", нові функції в управлінні завданнями та звітами.

11/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Instagram Business" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю модуля "Єдиний чат з Instagram Business" 1.1. В оновленні було виконано 5 чек-боксів. Серед них: виправлено помилку при переході на чат та інше.

11/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Інтеграція з сервісом Нова пошта модуля "Замовлення""

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія інтеграції із сервісом "Нова Пошта" модуля "Замовлення" 2.5. В оновленні було виконано 14 чек-боксів. Серед них: виключено населені пункти/міста, які не мають відділень, виправлено проблему створення контакту контрагента та при створенні ТТН.

06/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Viber " 1.4

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Єдиний чат з Viber " 1.4. В оновленні було виконано 8 чек-боксів. Серед них: додано відображення мобільного номера без підв'язки, виправлено отримання повідомлень та інше.

06/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Facebook" 1.4

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю модуля "Єдиний чат з Facebook" 1.4. В оновленні було виконано 6 чек-боксів. Серед них: додано виведення id ліда при створенні зв'язку, виправлені помилки модуля та інше.