Оновлення версій

09/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Шаблони документів" 2.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Шаблони документів" 2.0. В оновленні було виконано 16 чек-бокси. Серед них: виправлено помилки розділу лідів та рахунків на оплату та інше.

16/11 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.4

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.4

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 6.4 під кодовою назвою "МЕНКАР". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 60 чек-листів покращень, доопрацювань та виправлень.

02/11 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Акти" 2.0

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Акти" 2.0. В оновленні було виконано 4 чек-бокси. Серед них: додані шорткоди на знижки, шорткод підітог.

30/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Мультикомпанія" 1.8.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Мультикомпанія" 1.8.2. В оновленні було виконано 7 чек-бокси. Серед них: виправлено відображення фільтрів, додано нові поля до реквізитів інше.

30/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Накладні" 1.8.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Накладні" 1.8.1. В оновленні було виконано 2 чек-бокси. Серед них: виправлено виведення знижки в накладній, додані колонки "Дата створення" та "Дата оновлення" до шаблону.

14/10 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.3

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.3

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 6.3 під кодовою назвою "ШЕДАР". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 54 чек-листів покращень, доопрацювань та виправлень.

19/09 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.2

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.2

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 6.2 під кодовою назвою "КРАЦ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 101 чек-листів покращень, доопрацювань та виправлень.

05/08 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.1

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.1

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 6.1 під кодовою назвою "АЛІОТ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 56 чек-листів покращень, доопрацювань та виправлень.

11/07 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM+ERP 6.0

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM+ERP 6.0

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 6.0 під кодовою назвою "ХАКІ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 77 чек-листи покращень, доопрацювань та виправлень.

23/06 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM+ERP 5.9.1

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM+ERP 5.9.1

У оновленій версії Perfectum CRM+ERP 5.9.1 під кодовою назвою "ШАРТРЕЗ" виконано 26 чек-боксів. Серед них: розширено функціонал оголошень, додано можливість кількох відповідальних за тікет, перероблено меню швидкого створення та інше.

10/06 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.9

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.9

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 5.9 під кодовою назвою "ШАРТРЕЗ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 57 чек-листи покращень, доопрацювань та виправлень.

26/05 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Досягнення співробітників" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Досягнення співробітників" 1.1. В оновленні було виконано 17 чек-боксів: змінено шлях налаштувань модуля, додано вибір кольору досягнення та інше.

15/05 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.8

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 5.8

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 5.8 під кодовою назвою "ФАНДАНГО". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 33 чек-листи покращень, доопрацювань та виправлень.

09/05 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Знижки для модуля «Замовлення»" 1.3

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Знижки для модуля «Замовлення»" 1.3. В оновленні було виконано 4 чек-боксів. Було виправлено роботу ключового функціоналу: виправлено вибір дати в мобільній версії та інше.

27/04 Нова версія модуля

Нова версія модуля "Склад" 1.33

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Склад" 1.33. В оновленні було виконано 15 чек-бокси. Серед них: доопрацьовано розділ створення категорії, виправлено роботу розділу "Переміщення" та інше.

26/04 Нова версія модулю

Нова версія модулю " Виписки з клієнт-банку Приват" 2.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Виписки з клієнт-банку Приват" 2.2. В оновленні було виконано 7 чек-боксів: додано налаштування у конфігурації, виправлено зміну статусів оплат та інше.

15/04 Нова версія модулю

Нова версія модулю "REST API" 1.8

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "REST API" 1.8. В оновленні було виконано 4 чек-бокси. Серед них: додано функціонал додавання сповіщень, додано перевірку унікальності назви реквізитів та інше.

15/04 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Тестування" 1.4

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Тестування" 1.4. В оновленні було виконано 7 чек-боксів. Серед них: виправлено роботу модуля в мобільних версіях, покращено можливість повторного проходження тестів та інше.

31/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Конструктор звітів" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Конструктор звітів" 1.1. В оновленні було виконано 27 чек-бокси. Серед них: додано нові поля, права на перегляд, масові дії та інше.

31/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Облік зарплати і розрахунків" 1.14

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Облік зарплати і розрахунків" 1.14. В оновленні було виконано 1 чек-бокс: додано підтримку коректного поділу для модуля "Філіали та відділи компанії".