Оновлення версій

02/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.1

Оголошуємо про нове оновлення PERFECTUM CRM + ERP 3.6.1 під кодовою назвою "Теракота". У даній версії оновлені і виправлені вкладки в картці клієнта, відредагована верстка, доопрацьовані функціональні моменти по зручності користування таблицями, звітами в системі.

01/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6

Повідомляємо про вихід оновлення, яке ми готували в місяці травні. Perfectum CRM+ERP 3.6 отримала кодову назву "Індіго". Оновлення безкоштовно отримали Хмари Lite і Pro-версій, а так само є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

25/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.3

Стало доступне оновлення ​​PERFECTUM CRM+ERP 3.5.3. У цій версії внесені корективи в таких модулях і розділах, як проекти, звіти, ліди, пошук, замітки до проекту, час на виконання завдання, пропозиції та ін.

18/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.2

Оголошуємо про нове оновлення PERFECTUM CRM + ERP 3.5.2 під кодовою назвою "Індіго". Оновлення торкнулося кількох розділів і модулів, серед них завдання, ліди, профіль співробітника, календар, рахунки.

 

11/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.1

Оголошуємо про запуск нової моделі випуску оновлень. Нами розроблений Інноваційний підхід, який дозволить випускати невеликі оновлення по кілька разів на тиждень, що дозволить просто космічно швидко передавати поліпшення і виправлення від команди розробників до клієнта без тривалих очікувань.

04/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5

Оголошуємо про вихід найбільшого оновлення за весь час, якє ми готували 5 місяців. Perfectum CRM+ERP 3.5 отримала кодову назву "Кардинал". Оновлення безкоштовно отримали Хмарні Lite і Pro-версій, а так само є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

04/05 Оновлення модуля

Оновлення модуля "Чат"

У зв'язку з виходом нової версії Perfectum CRM+ERP 3.5, тепер для роботи внутрішнього чату обов'язково в налаштуваннях системи необхідно вказати ключі для підключення к сервісу Pusher. Без налаштування Pusher, чат працювати не буде.

02/12 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.4

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.4

Оголошуємо про вихід великого оновлення, яке ми готували понад 2 місяців, версія Perfectum CRM+ERP v3.4, під кодовою назвою "Марсала". Оновлення безкоштовно отримали Хмари Lite і Pro-версій, а так само є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

Оновлення торкнулося дуже багато розділів, модулів, всього було виконано 363 чек-листа виправлень і доопрацювань.

15/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.3

Оголошуємо про вихід нової версії Perfectum CRM+ERP v3.3, під кодовою назвою "Візантія". Оновлення безкоштовно отримали Хмари Lite і Pro-версій, а так само є платне оновлення для коробкових версій.

Оновлення торкнулося 209 чек-листів виправлень і доопрацювань функціоналу, модулів.

11/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.2

Оголошуємо про вихід нової версії Perfectum CRM + ERP v3.2, під кодовою назвою "Амарант". Оновлення безкоштовно отримали Хмара і Pro-Хмара версії, а так само є платне оновлення для версії коробки.

Оновлення торкнулося 193 чек-листів виправлень і доопрацювань функціоналу, модулів.

15/08 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.1

Оголошуємо про вихід нової версії Perfectum CRM + ERP 3.1. Оновлення безкоштовно отримали Хмара і Pro-Хмара версії, а так само є платне оновлення для версії коробки.

Оновлення торкнулося 158 чек-листів виправлень і доопрацювань функціоналу, модулів.

16/07 Оновлення хмарної версії Perfectum CRM+ERP

Оновлення хмарної версії Perfectum CRM+ERP

Ми раді повідомити, що оновлення хмарних систем до версії 3.0 вже доступне! Що це означає і які можливості відкриються для Вас тепер? Дізнайтеся більше!

16/01 Нова версія Perfectum CRM 2.5.0

Нова версія Perfectum CRM 2.5.0

Більше можливостей з Perfectum CRM.