Оновлення версій

04/11 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.4

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.4

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.0.4 "Аквамарин" виконано 6 чек-боксів. Серед них баги верстки, відображення дат закінчення в цілях, прокрутка в завданнях до вкладень та ін.

29/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.0.3 "Аквамарин" виконаний 31 чек-бокс.  Серед них реалізація нового підходу при завантаженні файлів, відображення функціональних можливостей залежно від прав співробітника в рахунках, виправлення багів верстки, відображення даних на дашборді відповідно до звітів, відправка SMS з картки клієнта і багато іншого.

21/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.0.2 "Аквамарин" виконано 25 чек-бокси. Серед них виправлення при запуску таймера в підтримці, додавання модуля "Нагадування", виправлення багів верстки, відображення лідів в загальній таблиці, редагування послуг в біллінгу, відображення пунктів меню в залежності від прав співробітників і багато іншого.

15/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.0.1 під назвою "Аквамарин" виконано 53 чек-бокси.  Серед них виправлені баги верстки на мобільних, додані налаштування і підказки до них, додані вкладки в проекти, реалізована більш зручна робота з "етапами проектів", де додані колонки в таблиці для наочно сприйняття, перехід за посиланням в задачу, прикріплення задач до етапів,  додана статистика за завданнями, в лідах з'явилася можливість пошуку по "роботі з лідом", в календарі з'явилася можливість перходу в картку клієнта/ліда, в рахунках є можливість застосування окремої знижки для окремих позицій, в картці клієнта відображається робота з лідами і багато іншого.

02/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 4.0, яке отримало кодову назву "Бордо".  Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, є платне оновлення для коробкових і галузевих версій. Було виконано всього 108 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень.  Глобальне поновлення "Бордо" Perfectum CRM + ERP 4.0, об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 3.9.1, 3.9.2, 3.9.3.

27/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.3

Поновлення версії Perfectum CRM + ERP 3.9.2 під назвою "Бордо" торкнулося 20 чек-боксів.  В зміни, доповнення та виправлення увійшли баги верстки на мобільних і в режимі канбан для задач та лідів, виправлення в календарі, виправлені помилки в картці клієнта при вивантаженні платежів, на мобільних додана можливість вибору дат початку/закінчення терміну завдань та ін.

20/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 3.9.2 під назвою "Бордо" виконано близько 55 чек-боксів.  Серед них внесені зміни і правки в оголошеннях, завданнях, актах, рахунках, КП, виправлені баги верстки, змінені налаштування в лідах, виправлені баги при імпорті в прайсах, переглянуті права і можливості персональних менеджерів, виправлені баги в датах в звітах і багато іншого.

15/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 3.9.1 під назвою "Бордо" виконано 33 чек-бокса. Серед них внесені зміни і правки в верстці на мобільних, змінена робота в бінотел, виправлені помилки в завданнях, додані налаштування, виправлені неточності в назвах кнопок у витратах, договорах, пропозиціях, рахунках, виправлене ​​сортування з метою і інше.

07/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 3.9,  яке отримало кодову назву "АЗУР".  Оновлення безкоштовно отримали усі хмари, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

07/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 3.8.3 "АЗУР" виконано 32 чек-бокси.  Серед них створення завдання з платежу, функціональні можливості календаря, одночасне видалення заходів з особистих завдань при їх видаленні з календаря, копіювання завдань без прив'язки до трекінгу по чек-листам, відображення часу при зідзвоні з лідом і багато іншого.

25/08 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 3.8.2 "АЗУР" виконано 35 чек-боксів.  Серед них баги верстки, відображення рахунків, КП в залежності від прав співробітника, закріплення чек-боксів за роздільниками, баг з датою закінчення в рахунках, цілях, проектах, КП, відображення оголошень в особистому кабінеті клієнта і багато іншого.

10/08 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.1

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 3.8.1, яке отримало кодову назву "АЗУР".  Було виправлено близько 50 чек-боксів, де внесені зміни в верстці, розширеному і швидкому пошуку, змінено та додані іконки в головному меню, змінена робота деяких модулів в залежності від прав співробітників, переглянута робота фільтра в повторюваних завданнях, доопрацьовані цілі і багато іншого.

28/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8

Повідомляємо про вихід оновлення, яке ми готували в місяці травні. Perfectum CRM+ERP 3.8 отримала кодову назву "Ніагара". Оновлення безкоштовно отримали Хмари Lite і Pro-версій, а так само є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

17/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.3

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 3.7.3 "Ніагара".  У цій версії виконано 39 чек-боксів, в яких виправлена ​​верстка, виправлені баги в кабінеті клієнта, змінені налаштування для "Палаючих завдань", підпис з профілю відображено в листах, дадано підказки на іконки в вертикальному меню та ін.

10/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.2

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 3.7.2 "Ніагара".  У цій версії виконано більше 20 чек-боксів, в яких виправлена ​​верстка, доопрацьований розширений і швидкий пошук, змінена робота меню, додано відображення чек-листів в таблицях і ін.

03/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.1

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 3.7.1, яке отримало кодову назву "Ніагара".  У цій версії виправлена ​​верстка статусів в КП і рахунках, оновлений експорт, налаштоване відображення цілей та ін.

30/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7

Повідомляємо про вихід оновлення, яке ми готували в місяці травні. Perfectum CRM+ERP 3.7 отримала кодову назву "Терракота". Оновлення безкоштовно отримали Хмари Lite і Pro-версій, а так само є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

21/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.4

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.4

Оголошуємо про нові оновлення PERFECTUM CRM + ERP 3.6.4 "Теракота".  У даній версії виконано 39 чек-листа. Крім виправлення багів верстки, додавання/поновлення звітів, роботи фільтрів в задачах, витратах, КП в даній версії відбулися оновлення/доповнення функціоналу для Вашої зручності користування.

14/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.3

Оголошуємо про нове оновлення PERFECTUM CRM + ERP 3.6.3 "Теракота". У поточній версії виконано більше 70 чек-листів, оновлені і виправлені вкладки в картці клієнта, відредагована верстка, допрацьовані віджети на головній, допрацьовано функціональні можливості по зручності користування календарем, відредагована верстка на мобільних.

06/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.2

Оголошуємо про нове оновлення PERFECTUM CRM + ERP 3.6.2 "Теракота". У даній версії оновлені і виправлені вкладки в картці клієнта, відредагована верстка, доопрацьовані віджети на головній, функціональні моменти по зручності користування календарем, доопрацювання в задачах.