Оновлення версій

27/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Купон" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля Купон" 1.1. В оновленні було виконано 27 чек-бокси. Серед них: змінено текст помилок, виправлено помилки пов'язані з розділом та інше.

22/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.2.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.2.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.2.2 під кодовою назвою "ЖАКО" виконано 24 чек-боксів. Серед них: опрацьовано звіт за робочим часом, оптимізовано завантаження картинок у розділі "Підтримка" та інше.

20/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Бонусна програма для менеджерів" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Бонусна програма для менеджерів" 1.1. В оновленні було виконано 6 чек-боксів. Серед них: прихована вкладка відрахувань зі сторінки створення нового співробітника, виправлена помилка з відсутністю розрахунку для відрахування за послугою (в коментарі до відрахування), доопрацьований механізм відрахування з урахуванням знижки та інше.

20/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Облік зарплати і розрахунків" 1.10

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Облік зарплати і розрахунків" 1.10. В оновленні було виконано 19 чек-боксів. Серед них: доопрацьована функція примусової зупинки таймерів в обід, виправлений підрахунок днів на віджеті понаднормових в профілі співробітника, відкориговано нарахування зарплати при зміні ставки та інше.

18/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Плани та Звіти" 2.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Плани та Звіти" 2.1. В оновленні було виконано 6 чек-боксів. Серед них: змінений принцип підрахунку KPI, виправлена мобільна верстка для перегляду планів в режимі "День" та інше.

18/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Дропшипінг" 1.5

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Дропшипінг" 1.5. В оновленні було виконано 14 чек-боксів. Серед них: виправлені помилки в підказці біля кнопки створення взаєморозрахунку, додана валідація сум при створенні взаєморозрахунку та інше.

13/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.2.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.2.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.2.1 під кодовою назвою "ЖАКО" виконано 18 чек-боксів. Серед них: виправлений зовнішній вигляд вкладок в договорах, доопрацьовано автозаповнення адреси при створенні зустрічі з клієнтом / лідом, відкоригована робота прав на лідів та інше.

11/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Email-клієнт" 3.10

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Email-клієнт" 3.10. В оновленні було виконано 12 чек-боксів. Серед них: виправлена помилка з відповіддю на лист з папки "Надіслані", доопрацьовано заповнення даних (email-у, імені, прізвища) при створенні лідів та контактів з пошти, виправлена помилка надіслання договорів та інше.

11/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Підбір персоналу (HRM)" 3.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Підбір персоналу (HRM)" 3.2. В оновленні було виконано 12 чек-боксів. Серед них: розроблена форма для відгуків кандидатів (для розміщення на сайті), додана інтеграція нагадувань по кандидатам з календарем та інше.

11/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Плани та Звіти" 2.0

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Плани та Звіти" 2.0. В оновленні було виконано 15 чек-боксів. Серед них: додано відображення KPI у вкладку планів і звітів співробітників, а також у вкладку KPI окремою колонкою, оптимізоване завантаження сторінок плагіна та інше.

08/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Магазин В2В" 1.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Магазин В2В" 1.2. В оновленні було виконано 53 чек-бокси. Серед них: розділи "Історія замовлень" і "Створення замовлень" об'єднані в один, виправлені звіти по замовленнях і залишкам, додані повідомлення про невеликий залишок товару для співробітників та інше.

08/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "SMS-розсилки" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "SMS-розсилки" 1.1. В оновленні було виконано 12 чек-боксів. Серед них: додано відстеження відправлених повідомлень, можливість відкладеної відправки, додані нові шорткоди в шаблони та інше.

06/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Тестування" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Тестування" 1.1. В оновленні було виконано 34 чек-бокси. Серед них: додано підказку для користувача, в разі, якщо Ви не оберете правильний варіант відповіді для питання, доопрацьована перевірка незначущих пробілів у відповіді типу "Поле вводу", додано повідомлення для співробітника про призначення тесту і лист на ел. пошту для клієнта та інше.

04/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.2

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 5.2, яке отримало кодову назву "МАГНОЛІЯ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій. Було виконано всього 147 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень. Глобальне оновлення "МАГНОЛІЯ" Perfectum CRM + ERP 5.2 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 5.1.1, 5.1.2 та 5.1.3

04/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.1.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.1.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.1.3 під кодовою назвою «МАГНОЛІЯ» виконано 23 чек-бокси. Серед них: виправлені логічні помилки в роботі категорій витрати за замовчуванням, відкоректований зовнішній вигляд таблиці в звіті по ефективності співробітників, поліпшений механізм завантаження фото співробітників в профіль та інші.

30/09 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Якість лідів" 1.5

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Якість лідів" 1.5. В оновленні було виконано 12 чек-боксів. Серед них: виправлений підрахунок якості при імпорті лідів, виправлено відображення шкали якості та сусідніх кнопок на мобільному перегляді, виправлений механізм роботи параметра "Наповнення даними" та інше.

29/09 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Курси" 2.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Курси" 2.2. В оновленні було виконано 2 чек-бокси. А саме: виправлена помилка з видаленням курсу, в якому є студенти та відредагована підказка, що з'являється при наведенні курсору на опцию видалення курсу.

24/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.1.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.1.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.1.2 під кодовою назвою "МАГНОЛІЯ" виконано 34 чек-бокси. Серед них: додана частина відсутніх посилань на документацію в швидку допомогу, в повідомлення додана група повідомлень по новинам, додана кнопка "Зберегти і відправити" в рахунки та інше.

24/09 Нова версія модуля

Нова версія модуля "Каси" 1.4

Командою Perfectum CRM + ERP випущена нова версія модуля "Каси" 1.4. В оновленні було виконано 3 чек-бокси. Виправлені внутрішні помилки модуля кас при створенні виплат співробітникам (з модуля "Облік зарплати і розрахунків"), відкоригована логіка роботи валютних кас, та ін.

23/09 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Закупки та Постачальники" 1.10

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Закупки та Постачальники" 1.10. В оновленні було виконано 11 чек-боксів. Серед них: додана можливість внесення декількох передоплат / післяплат, додана вкладка "Вкладення" в закупівлі, виправлений файл експорту постачальників та ін.