Оновлення версій

06/11 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Накладні" 1.6

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Накладні" 1.6. В оновленні було виконано 7 чек-бокси. Серед них: виправлено відповідність мов, виправлено зовнішній вигляд на мобільних пристроях та інше.

05/12 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.3.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.3.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.3.3 під кодовою назвою "ТІЦІАН" виконано 21 чек-боксів. Серед них: виправлено помилки відображення на мобільних пристроях, додано валідацію імені в ліда, покращено вигляд таблиці розділу Цілі та інше.

01/12 Нова версія модулю

Нова версія модулю "SMS - розсилки" 1.2.

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "SMS - розсилки" 1.2. В оновленні було виконано 2 чек-бокси. 

01/12 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Постачальники + Закупки" 1.11

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Постачальники + Закупки" 1.11. В оновленні було виконано 19 чек-бокси. Серед них: перероблено таблицю закупівель, змінено текст системних повідомлень та інше. 

30/11 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Керування завданнями" 1.7

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Керування завданнями" 1.7. В оновленні було виконано 4 чек-бокси. Серед них: оптимізація модуля, виправлення помилок у віджеті та інше.

30/11 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Магазин В2В" 1.3.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Магазин В2В" 1.3.1. В оновленні було виконано 5 чек-бокси. Серед них: виправлено роботу рахунків, створених через модуль "Магазин", виведення id клієнтів при створенні замовлення та інше.

30/11 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Накладні" 1.5

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Накладні" 1.5. В оновленні було виконано 31 чек-бокси. Серед них: виправлено помилку надсилання клієнтам листа з накладної, виправлено відображення шорткодів у шаблоні накладної, а також перероблено загальний вигляд розділу та інше.

23/11 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Біллінг" 1.15

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Біллінг" 1.15. В оновленні було виконано 3 чек-бокси. Серед них: виправлено помилку перенесення та виставлення рахунку, а також перероблено права на модуль.

22/11 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.3.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.3.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.3.2 під кодовою назвою "ТІЦІАН" виконано 31 чек-боксів. Серед них: виправлено помилки в розділі "Клієнти", додано підтримку смайлів у повідомленнях, змінено відображення валют та інше.

08/11 Нова версія модулю «Email-розсилки» 3.8

Нова версія модулю «Email-розсилки» 3.8

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля «Email-розсилки» 3.8. В оновленні було виконано 72 чек-бокси. Серед них: виправлено помилку зовнішнього виведення, додано переклад змінних та інше.

07/11 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.3.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.3.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.3.1 під кодовою назвою "ТІЦІАН" виконано 20 чек-боксів. Серед них: виправлено помилки та зроблено доопрацювання розділів "Договір" та "Завдання", "Мої завдання" та інше.

05/11 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Облік зарплати і розрахунків" 1.11

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Облік зарплати і розрахунків" 1.11. В оновленні було виконано 10 чек-боксів. Серед них: виправлено роботу табеля та інше.

02/11 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Замовлення" 2.20

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Замовлення" 2.20. В оновленні було виконано 21 чек-бокси. Серед них: виправлено відображення в мобільній версії та виправлено загальну роботу модуля.

01/11 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.3

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 5.3, яке отримало кодову назву "ЖАКО". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій. Було виконано всього 96 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень. Глобальне оновлення "ЖАКО" Perfectum CRM + ERP 5.3 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 5.2.1, 5.2.2 та 5.2.3

31/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.2.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.2.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.2.3 під кодовою назвою "ЖАКО" виконано 54 чек-боксів. Серед них: переглянуто інтерфейс проектів і тикетів у розділі "Підтримка", оновлено розділ "Цілі", виправлено роботу користувачів полів та інше.

29/10 Нова версія модуля

Нова версія модуля "Склад" 1.30

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Склад" 1.30. В оновленні було виконано 62 чек-бокси. Серед них: реалізовано додаткову перевірку фактичної наявності товару на складі, переглянуто права співробітників та інше.

28/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Інвентаризація" 1.14

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Інвентаризація" 1.14. В оновленні було виконано 19 чек-бокси. Серед них: додані мовні змінні для шаблонів акта прийому передачі, виправлені шорткоди у шаблоні інвентаризації та інше.

27/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Таблиці онлайн" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Таблиці онлайн" 1.1. В оновленні було виконано 34 чек-бокси. Серед них: додано бракуючі мовні змінні, виправлено зберігання та перегляд великих таблиць, доопрацьовано відображення таблиці в особистому кабінеті клієнта та інше.

27/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Знижки для модуля «Замовлення»" 1.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Знижки для модуля «Замовлення»" 1.2. В оновленні було виконано 4 чек-боксів. Було виправлено роботу ключового функціоналу: змінено логіку промоакції та інше.

27/10 Нова версія модуля

Нова версія модуля "BPMN" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "BPMN" 1.1. В оновленні було виконано 24 чек-бокси. Серед них: скориговано роботу прав співробітника на модуль, виправлено зберігання та перегляд великих схем, доопрацьовано зв'язок схеми із завданнями, проектами та інше.