ОБМІНЯЙ РОСІЙСЬКУ CRM НА PERFECTUM CRM+ERP

05/03 ОБМІНЯЙ РОСІЙСЬКУ CRM НА PERFECTUM CRM+ERP

Ось уже 10 днів як на нашій незалежній Україні триває війна з рашистким сусідом, котрий віроломно напав на нашу мирну землю.

У цей складний для нашої країни період, кожен з нас має послужити своїй Батьківщині, а коли ворог відступить разом оплакувати наших захисників, а потім відбудувати наші квартири та будинки, садки та школи, дороги та мости, ​​наш бізнес.

Всі ці роки, які ми витратили на розробку нашої системи, ми постійно стикалися із засиллям російських CRM/ERP-систем, які несвідомий український бізнес використовував і цим спонсорував цього терориста, окупанта. Також хочемо відзначити наших українських "колег", які розробляли CRM/ERP-системи і продавали без зазріння совісті (і це на 8 рік гібридної війни з РФ) російському бізнесу. Деякі, що особливо відзначилися, так взагалі в Україні писали, що вони українські, а в Росії, що російські переробляючи на різних сайтах сторінки контактів та презентації.

Компанія Perfectum CRM+ERP завжди працювала виключно на внутрішній український ринок і наша совість чиста перед українським народом та українським бізнесом.

Ми запускаємо програму для українського бізнесу, який бажає відмовитися від використання Бітрікс24, AMOCRM, 1С та інших російських систем. Ми пропонуємо знижку до 100% на покупку Perfectum CRM+ERP, знижка дорівнює сумі, яку Ви витратили на придбання російської CRM. Обмін можливий для коробкової та хмарної російської CRM/ERP-системи.

Надіслати заявку можна на сторінці https://www.perfectum.ua/trade-in

Все буде Україна.

170 000 користувачів

170 000 користувачів

працюють щомісяця в Perfectum

     зроблено вUAз любов'ю

guarantee

З'явилися питання?

Напишіть нам все, що Ви б хотіли дізнатися, спитати чи не зрозуміло і ми з радістю Вам відповімо!