Нова версія модулю "Binotel" 4.3

09/06 Нова версія модулю

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Binotel" 4.3. В оновленні було виконано 11 чек-боксів.

Що було додано?

  • Виправлено роботу розділу "Статистика за втраченими", тепер у розділі відображаються лише вхідні дзвінки, що залишилися без відповіді та без передзвону.
  • Оптимізовано роботу модуля з великими запитами.
  • Перероблено можливість закріплювати ліда з попущеного дзвінка до менеджера, тепер якщо за лідом закріплено кілька менеджерів відповідальний буде той, кого закріпили раніше за інших.
  • Додано функцію авто прив'язки ліда до співробітника, який підняв трубку, якщо у ліда немає зв'язку з клієнтом. Якщо лід має зв'язок з клієнтом у системі, то прив'язка буде до персонального менеджера клієнта.
  • Виправлено помилку при оновленні дзвінків по крону, якщо вхідний дзвінок був відповіданий, але співробітника з таким внутрішнім номером не існує в СРМ, то дзвінок прив'язувався до менеджера клієнта/ліда. Тепер, якщо в системі немає співробітника з таким внутрішнім номером, у ліді вказується "Співробітника не знайдено".
  • Виправлено помилку взаємодії модуля "Бонусної програми" з модулем "Binotel", через помилку при відключенні модуля "Бонусна програма" в системі не відображалися ліди створені з вхідних дзвінків.

1

170 000 користувачів

170 000 користувачів

працюють щомісяця в Perfectum

     зроблено вUAз любов'ю

guarantee

З'явилися питання?

Напишіть нам все, що Ви б хотіли дізнатися, спитати чи не зрозуміло і ми з радістю Вам відповімо!