Модуль "Сповіщення"

18/08 Модуль

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Сповіщення".  Для наочного сприйняття сповіщення представлені в списку сповіщень та в статистиці сповіщень.

При першій авторизації після закритої сесії попапом виводиться коротка статистика за період відсутності співробітника в системі.  Для перегляду даної статистики можна також скористатися кнопкою "Зведена статистика" на робочій панелі.

kp

Виконана робота відображається в "Сповіщеннях", які знаходяться на робочій панелі, іконка "Дзвіночок".  У сповіщеннях Вам доступні:

  1. кнопка "Відзначити все, як прочитане" - при кліці кількість непрочитаних сповіщень у "Дзвіночку" пропадає, все сповіщення відзначені прочитаними
  2. список сповіщень - для перегляду всіх сповіщень
  3. кнопка "Подивитися всі сповіщення" - при кліці на кнопку відкривається загальна картина сповіщень і статистика сповіщень

kp

При перегляді всіх сповіщень Вам доступні блок "Сповіщення" і блок "Статистика сповіщень".  У даних блоках функціонально доступно:

  1. кнопка "Відзначити все, як прочитане"
  2. налаштування сповіщень
  3. список сповіщень
  4. кнопки-перемикачі по періоду "Сьогодні", "Тиждень", "Місяць", "Півроку", "Рік"
  5. фільтр для вибору параметрів для відображення на графіку
  6. графік статистики сповіщень

kp

У профілі співробітника додано вкладку "Сповіщення", в якій співробітник зазначає потрібні для себе пункти, і вже за цими параметрами формується для нього зведена статистика.

kp

Даний модуль ви можете придбати в "Магазині"

170 000 користувачів

170 000 користувачів

працюють щомісяця в Perfectum

     зроблено вUAз любов'ю

guarantee

З'явилися питання?

Напишіть нам все, що Ви б хотіли дізнатися, спитати чи не зрозуміло і ми з радістю Вам відповімо!