Новини компанії

14/08 Модуль

Модуль "Чат"

Модуль "Чат" дозволяє вести листування в реальному часі між співробітниками, створювати групи, спілкуватись з клієнтами. Чат підтримує роботу на всіх мобільних пристроях та push-повідомлення. Спілкування можливе як в модальному вікні, так і на окремій сторінці. Під час листування можливий обмін файлами та зображеннями.

14/08 Модуль

Модуль "Структура компанії"

Модуль "Структура компанії" призначений для створення схематичного дерева Вашої компанії. Цей модуль наочно передає інформацію про всіх співробітників в компанії, їх посади, належність до певного відділу і групи.

14/08 Модуль

Модуль "Воронка продажів"

Розроблений модуль "Воронка продажів" Perfectum CRM + ERP служить для відображення розподілу клієнтів по стадіях процесу продажів від першого контакту до укладання угоди.

14/08 Модуль

Модуль "Фонове зображення на сторінці логіна"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Фонове зображення на сторінці логіна", який допоможе встановити зображення при авторизації у Вашій системі.

13/08 Модуль

Модуль "Дні Народження клієнтів"

Розроблений модуль "ДР клієнтів" допоможе Вам не забути привітати клієнтів з днем ​​народження, тим самим, зробивши їм приємний сюрприз.

13/08 Модуль

Модуль "Журнал Запису"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Журнал Запису", який найбільш зручний для сфери послуг.  Тут Ви можете забронювати студію/залу/локацію на зручний для Вас час та дату.

13/08 Модуль

Модуль "Акти"

У Perfectum CRM + ERP реалізований модуль "Акти".  Розроблений модуль "Акти" дає можливість створити акти до виписаних рахунків.

13/08 Модуль

Модуль "Плани та Звіти "

У Perfectum CRM + ERP реалізований розділ "Плани і Звіти" для співробітників в розрізі одного дня.  Плани та звіти детально описують весь скоуп робіт, виконаних співробітником протягом робочого дня. 

Модуль "Консультант"

Модуль "Косультант" дає можливість вести переписку в реальному часі в Чаті Perfectum CRM + ERP з клієнтами, які знаходяться на сайті компанії.  Єдиний чат дозволяє більш якісно обробляти заявки без втрачених клієнтів в одному місці.  Ви зможете відповідати на питання Ваших клієнтів і оперативно вирішувати їхні проблеми.

11/08 Модуль

Модуль "Якість Лідів"

Щоб організувати якісну обробку лідів, в Perfectum CRM+ERP розробили новий модуль оцінки лідів під назвою "Якість Ліда".

13/02 Perfectum на EasyConf 2020

Perfectum на EasyConf 2020

20 лютого 2020 у Києві, КХ "Mercure" відбудеться Міжнародна конференція №1 по товарному бізнесу EasyConf 2020. Perfectum CRM+ERP зі своєю командою відвідає цей захід і запрошує всіх до нас приєднається.

08/11 PERFECTUM - CRM система 2019

PERFECTUM - CRM система 2019

Оргкомітет Української народної премії інформує вас про те, що за результатами незалежного рейтингового дослідження в рамках проекту Українська народна премія - 2019 визначено переможця у номінації: 
PERFECTUM CRM - CRM система 2019 року

 

24/09 Запрошуємо на наш стенд International IT Forum 2019

Запрошуємо на наш стенд International IT Forum 2019

Запрошуємо 27 вересня, в місті Запоріжжя, відвідати наш стенд на виставці International IT Forum 2019.

10/09 Запрошуємо на наш стенд Future Lab X

Запрошуємо на наш стенд Future Lab X

Запрошуємо сьогодні на наш стенд, ми беремо участь в Future Lab X.

08/09 Salesconf 19

Salesconf 19

Сьогодні команда відділу продажів Perfectum CRM+ERP відвідала в Одесі конференцію Salesconf 19.

19/06 Модуль «Ментальні карти»

Модуль «Ментальні карти»

Розвивайте і фіксуйте прогрес когнітивних роздумів за допомогою модуля ментальних карт.

29/05 Модуль трансформації аудіо в текст

Модуль трансформації аудіо в текст

Користуєтеся IP телефонією, але прослуховування дзвінків співробітників в пошуках потрібної інформації займає багато часу?

Є рішення! Команда Perfectum CRM + ERP розробила додаток до модуля інтеграції з Binotel.

Perfectum CRM+ERP на iForum2019

222

23 травня в МВЦ м. Київ відбувся форум інтернет-діячів iForum2019. 

24/05 Мобильное приложение для Android Perfectum CRM+ERP

Мобильное приложение для Android Perfectum CRM+ERP

Поспішаємо повідомити, що ми запустили безкоштовний мобільний додаток Perfectum CRM + ERP для платформи Android і буквально за добу наш додаток увійшов в ТОП-3 набираючих популярність Google Play!

05/04 Модуль інтеграції з Turbo SMS

Модуль інтеграції з Turbo SMS

Мобільний маркетинг - потужний інструмент для просування і розкрутки будь-якого бізнесу або товару. Він являє собою відправку маркетингової інформації кінцевому користувачу на мобільний телефон по SMS. У наш час даний вид комунікації зі споживачем - незамінна річ в руках професіоналів.