Новини компанії

27/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Turbo SMS"

Модуль "Інтеграція з Turbo SMS" в Perfectum CRM + ERP дає можливість вести переписку/спілкування з клієнтом, використовуючи SMS.  

27/08 Модуль

Модуль " Виписки з клієнт-банку Приват"

Модуль "Виписки з клієнт-банку Приват" в Perfectum CRM + ERP відображає виписки по рахунках клієнтів за будь-який період, перегляд статусів платежів, дає можливість експортувати і друкувати виписки.

26/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Jivosite"

JivoSite - чат для сайту та інструмент для спілкування з клієнтами. Дозволяє листуватися в реальному часі в чаті Perfectum CRM + ERP з клієнтами, які знаходяться на сайті компанії та пишуть в чаті Jivosite. 

26/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Київстар"

У Perfectum CRM + ERP є можливість здійснювати дзвінки Вашим клієнтам через систему. Це дозволяє Вам поліпшити комунікацію з Вашим клієнтом або лідом.

26/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Binotel"

Модуль "Інтеграція з Binotel" дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Binotel телефонії.

26/08 Модуль

Модуль "Шаблони документів" (КП та Договора)

Розробленний модуль "Шаблони документів" в Perfectum CRM + ERP дозволяє по підготовленим шаблонам автоматично генерувати договори, комерційні пропозиції або інші документи. 

26/08 Модуль «Накладні»

Модуль «Накладні»

Формування накладних в Perfectum CRM + ERP показує оформлення операцій по списуванню та прийому товарів зі складу.

19/08 Модуль

Модуль "Мультикомпанія"

У розробленому модулі "Мультикомпанія" Вам доступно створення / редагування / видалення юридичних осіб, від імені яких будуть виставлятися рахунки, акти, договори, комерційні пропозиції.

18/08 Модуль

Модуль "Сповіщення"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Сповіщення".  Для наочного сприйняття сповіщення представлені в списку сповіщень та в статистиці сповіщень.

18/08 Модуль

Модуль "Замовлення+Склад"

Модуль «Замовлення» відображає всі замовлення товарів клієнтів в зручному вигляді. Можна створити вручну замовлення, обираючи товари, що вказані в Модулі «Склад». Є можливість отримання замовлень автоматично з інтернет-магазинів, але для цього необхідно зробити заявку на покупку Інтеграції магазину з модулем «Замовлення».

18/08 Модуль

Модуль "Склад"

Розроблено новий модуль "Склад", який дає можливість створювати, додавати товари на склади, керувати переміщенням товарів між складами, контролювати резерв товарів, відображати дані по товарах і складах в звітах.

18/08 Модуль

Модуль "HRM" (Підбір персоналу)

Модуль "Підбір персоналу" дозволить Вам шукати співробітників на будь-яких стадіях робочого процесу.  Зручний і простий у використанні модуль "Підбір персоналу" заощадить Вам час на пошук співробітників.

17/08 Модуль

Модуль "Постачальники + Закупки"

Розроблений модуль "Постачальники + Закупівлі" дає можливість здійснювати закупівлі у постачальників швидко, зручно і надійно. 

17/08 Модуль доставки

Модуль доставки "Укрпошта"

Для зручності користувачів був створений модуль доставки "Укрпошта", який дає можливість замовити/отримати товар, використовуючи послуги Укрпошти.

17/08 Модуль доставки

Модуль доставки "Нова пошта"

Розроблений модуль "Нова пошта" дає можливість замовити/отримати Ваші замовлення, використовуючи послуги Нової пошти.

17/08 Модуль «Інвентаризація»

Модуль «Інвентаризація»

Модуль "Інвентаризація" дозволяє вести облік всіх матеріальних цінностей компанії, каталогізувати поточні, додавати нові.

17/08 Модуль

Модуль "Email-розсилки"

У Perfectum CRM+ERP створено модуль "Email-розсилки", за допомогою якого Ви зможете створювати рекламні акції, створювати шаблони електронних листів, відстежувати доставку листів, відкриття, використовувати розклад для планування відправки листів, створювати групи контактів одержувачів, дивитися звіти по відправці листів.

17/08 Модуль

Модуль "Email-клієнт"

Модуль Email-клієнт дозволяє приєднати будь-яку пошту що підтримує протокол IMAP до Perfectum CRM + ERP. Це дозволяє Вам комфортно спілкуватися з лідами та клієнтами, а також допоможе відстежувати всю розсилку.

14/08 Модуль

Модуль "Біллінг"

Модуль "Біллінг" дозволяє створювати циклічні послуги для Ваших клієнтів, а також вести звіти за цими послугами.  Це дуже економить час, адже замість щомісячного створення десятків рахунків на послуги, за допомогою Білінгу ви можете зробити це натисканням декількох кнопок і витративши один раз кілька хвилин.

14/08 Модуль

Модуль "Конструктор бізнес-процесів"

Розроблений модуль "Конструктор бізнес-процесів" додає можливість конструювати і запускати необхідний бізнес-процес, використовуючи можливості Perfectum CRM.