Новини компанії

16/01 Хмарна версія

Хмарна версія "FREE"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблена безкоштовна хмарна версія "FREE".  Функціональні можливості, наявність простої системи налаштувань припускають максимально комфортну, зручну роботу в даній версії без будь-яких фінансових вкладень.

04/01 Модуль

Модуль "Адреси доставок"

У Perfectum CRM + ERP розроблений новий модуль "Адреси доставок", який дає можливість працювати з декількома адресами доставок, доданими в картці клієнтів.

04/01 Модуль

Модуль "Єдиний чат з Facebook"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Єдиний чат з Facebook" дає можливість вести переписку, комунікувати з клієнтами за допомогою створених сторінок в Facebook.

04/01 Модуль

Модуль "Єдиний чат з Telegram"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Єдиний чат з Telegram" дає можливість вести переписку, комунікувати з клієнтами за допомогою каналу Telegram.

04/01 Модуль

Модуль "Єдиний чат з Viber"

У Perfectum CRM + ERP створений модуль "Єдиний чат з Viber" дає можливість здійснювати комунікації з клієнтами, використовуючи чат-бот в Viber.

29/12 Модуль

Модуль "Інтеграція модуля "Замовлення" з Zruchna"

Модуль "Інтеграція модуля" Замовлення "з Zruchna" в Perfectum CRM + ERP дає можливість працювати із замовленнями з інтернет-магазинів швидко, зручно і надійно, формуючи при цьому файл для служби доставки "Zruchna".

28/12 Модуль

Модуль "Інтеграція з Intelco"

У Perfectum CRM + ERP є можливість здійснювати дзвінки Вашим клієнтам за допомогою Intelco. Телефонія Intelco дозволяє швидко і зручно налаштовувати і змінювати сценарії обробки телефонних дзвінків, це дає можливість скоротити кількість пропущених викликів від клієнтів та лідів до нуля.

07/12 Новорічні знижки -25%

Новорічні знижки -25%

Напередодні Нового 2021 року ми запускаємо грандіозні знижки -25% на усі наші продукти. Не упустіть шанс Автоматизувати свій бізнес перейшовши на Perfectum CRM+ERP систему за дуже вигідною і доступною ціною.

07/12 Розділ

Розділ "Мультивалютність"

У Perfectum CRM + ERP розроблений новий розділ "Мультивалютність", який дає можливість працювати з декількома валютами в системі одночасно.

28/11 Cyber Monday -50% SALE

Cyber Monday -50% SALE

За величезним проханням наших клієнтів, ми вирішили продовжити Акцію Чесні знижки -50% Cyber Monday. Не упустіть шанс, в цьому році, Автоматизувати свій бізнес перейшовши на Perfectum CRM+ERP систему за дуже вигідною і доступною ціною.

27/11 Розділ

Розділ "Керування модулями"

У Perfectum CRM + ERP розроблений розділ, за допомогою якого Ви можете керувати налаштуваннями системи.

26/11 Програма підтримки бізнесу - Розстрочка без переплат

Програма підтримки бізнесу - Розстрочка без переплат

Компанія Perfectum CRM+ERP протягом усього 2020 року, в зв'язку з важкими умовами для українського бізнесу викликаними пандемією COVID, виконує програму підтримки підприємців.

26/11 Модуль

Модуль "Компанія"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Компанія", який дає можливість управляти співробітниками компанії, робочими графіками співробітників, а також прораховувати заробітні плати.

20/11 Black Friday -50% SALE

Black Friday -50% SALE

Якщо ви постійно відкладали Автоматизацію свого бізнесу, прийшов час перейти на відмінну багатофункціональну Perfectum CRM+ERP систему за дуже вигідною і доступною ціною.

22/10 Модуль

Модуль "Керування завданнями"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Керування завданнями", який дає можливість відстежувати завдання і етапи їх виконання, а також розставляти пріорітети на виконання даних завдань.

06/10 Модуль

Модуль "Курси"

Розроблений модуль "Курси" дозволяє створювати курси, регулювати час і розклад, призначати учасників, контролювати відвідуваність і формувати документи на оплату обраних курсів.

02/09 Модуль

Модуль "Інтеграція з Morix"

У Perfectum CRM + ERP з'явилася можливість використовувати Morix телефонію, що спрощує, покращує комунікацію з клієнтом.

01/09 Модуль

Модуль "Інтеграція з Asterisk"

У Perfectum CRM + ERP є можливість здійснювати дзвінки Вашим клієнтам за допомогою системи Asterisk.  Для використання Asterisk необхідно придбати і встановити даний модуль, здійснювати дзвінки, відстежувати Вашу історію розмов.

27/08 Модуль

Модуль "Інтеграція модуля "Замовлення" з OpenCart"

Універсальний модуль інтеграції з інтернет-магазином в Perfectum CRM + ERP дає можливість працювати із замовленнями з інтернет-магазинів швидко, зручно і надійно.

27/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Turbo SMS"

Модуль "Інтеграція з Turbo SMS" в Perfectum CRM + ERP дає можливість вести переписку/спілкування з клієнтом, використовуючи SMS.