Новини компанії

01/10 Модуль

Модуль "Садки"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Садки" (є частиною галузевого рішення "Дитячий садок"), який призначений для створення карток дітей / батьків, довірених осіб, ведення обліковості по відвідуваності та оцінюванню дітей та ін.

30/09 Модуль

Модуль "Дропшипінг"

Командою Perfectum CRM+ERP було розроблено модуль "Дропшипінг", який дозволяє створити власну мережу дропшиперів та налагодити з ними співпрацю в рамках Perfectum CRM.

28/09 Модуль

Модуль "Конструктор модулів" (для розробників)

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Конструктор модулів", призначений для допомоги розробникам у створенні нового модуля. Він створює базову заготовку структури модуля і додає основу коду, який в подальшому розробник повинен модифікувати під свої потреби.

24/09 Модуль

Модуль "Єдиний чат з Instagram Business"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Єдиний чат з Instagram Business", який надає можливість вести переписку та комунікувати з клієнтами за допомогою бизнес-акаунту Instagram.

22/09 Модуль

Модуль "Бонусна програма для менеджерів"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Бонусна програма для менеджерів", який відкриває можливість створення автоматичних відрахувань співробітникам по рахунках їхніх клієнтів, за допомогою налаштовуваних бонусних програмах.

21/09 Модуль

Модуль "BPMN"

В Perfectum CRM + ERP розроблений новий функціональний модуль - "BPMN". Модуль надає можливість моделювання бізнес-процесів усередині системи і створення зв'язку конкретної схеми з існуючим завданням або проектом.

20/09 Модуль

Модуль "Тестування"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Тестування", який дозволяє здійснювати масове та / або індивідуальне тестування співробітників і клієнтів

17/09 Модуль

Модуль "SMS-розсилки"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "SMS-розсилки", який дозволяє здійснювати масові розсилки по лідам, клієнтам та співробітникам, використовуючи для цього шаблони (з можливістю їх налаштування)

09/09 Модуль

Модуль "Інтеграція з Zoom"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Інтеграція з Zoom", який дає можливість створювати конференції, переглядати список існуючих конференцій Zoom, пов'язувати клієнта і / або співробітника з певною зустріччю, підключатися і видаляти конференції безпосередньо з Perfectum CRM + ERP.

12/08 Модуль

Модуль "Виписки з Монобанку"

Розроблено новий модуль "Виписки з Монобанку", який дозволяє автоматично отримувати виписки по Вашим доходам та витратам в Perfectum CRM+ERP з мобільного банку Monobank.

11/08 Модуль

Модуль "Додаткові товари" для модуля "Замовлення"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений новий модуль "Додаткові товари" для модуля "Замовлення", який відкриває можливість додавання "віртуальних" товарів (яких не існує на складі) в Замовлення, а також виставлення по ним рахунків.

11/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Checkbox"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений новий модуль "Інтеграція з Checkbox", який максимально зручний для встановлення ставок, вибору кас, валют і робочого часу кас, підписання чеків , відстеження знижок, вибору типу оплати та інших маніпуляцій.

11/08 Модуль

Модуль "Ліди з Facebook"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений новий модуль "Ліди з Facebook", який дає можливість зберігати лідів в Perfectum CRM+ERP з форм, розміщених в рекламних оголошеннях Facebook. Що дозволяє більш якісно обробляти потенційних лідів в одному месці.

11/05 Модуль

Модуль "Експорт даних з Perfectum CRM+ERP в 1С"

Розроблено новий модуль "Експорт даних з Perfectum CRM + ERP в 1С" який допомагає експортувати необхідні дані потрібних розділів в 1С.

26/03  Модуль

Модуль "Магазин B2B"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений новий модуль "Магазин B2B", який максимально зручний для контролю наявності товарів, приналежності їх до категорій, дає можливість швидко створювати замовлення і переглядати їх історію.

25/03 Модуль

Модуль "Партнерська програма (PRM)"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений новий модуль "Партнерська програма (PRM)", який дає можливість створити за запустити партнерську програму та портал для партнерів.  Партнер може продавати товари і послуги за партнерською програмою і отримувати за це відрахування.

04/03 Модуль

Модуль "Купони"

У Perfectum CRM + ERP розроблений новий модуль "Купони", який дає можливість створити купони і вибрати групу або окремих клієнтів, серед яких буде діяти купон на знижку на товари або послуги.

01/03 Модуль

Модуль "Синхронізація курса валют з НБУ"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Синхронізація курсу валют з НБУ", який дає можливість працювати в системі з курсами валют, слідуючи змінам/оновленням курсів валют згідно з НБУ.

08/02 Модуль

Модуль "Мої дзвінки"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Мої дзвінки", який дає можливість відстежувати дзвінки/повідомлення співробітників в межах системи.

18/01 Модуль

Модуль "Каси"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Каса", який дає можливість керувати виплатами/зарахуваннями різних операцій в межах існуючих кас в системі.