Новини компанії

26/05 Технічні роботи

Технічні роботи

У зв'язку з проведенням технічних робіт 26.05.22 доступ до хмар (не демо) з 22-00 до 06-00 може бути відсутнім.

12/05 Універсальний модуль банківських виписок

Універсальний модуль банківських виписок

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено Універсальний модуль банківських виписок, який додає функціонал для ведення банківських виписок усередині Perfectum CRM+ERP.

04/05 Модуль

Модуль "Планування людських ресурсів"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено модуль "Планування людських ресурсів", який дозволяє планувати на вибраний період навантаження співробітників та контролювати виконання поставлених планів усередині Perfectum CRM+ERP.

02/05 Модуль

Модуль "Досягнення співробітників"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено модуль "Досягнення співробітників", який додає функціонал для відстеження етапів розвитку співробітників компанії та контроль їх досягнень у вигляді ігрової механіки всередині Perfectum CRM+ERP.

22/04 Модуль

Модуль "Виробництво"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Виробництво", який дозволяє розширити функціональність картки товару і додати інші опціональні можливості. Серед них облік сировини, використовуваної при виготовленні товарів, підрахунок ціни відповідно до вартості матеріалів і робіт. Доступний облік часу, витраченого на виготовлення товару і його маржинальність. Також відкривається додатковий функціонал для завдань, їх створення з привʼязкою до статусу і майстру

20/04 Модуль

Модуль "Конструктор звітів"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Конструктор звітів", який дозволяє конструювати власні звіти відповідно до ваших потреб та запускати всередині Perfectum CRM+ERP без елементів програмування.

28/03 Модуль

Модуль " Інвентаризація та списання"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Інвентаризація та списання", який дозволяє здійснювати візування документів в системі.

14/03 Модуль

Модуль "Інтеграція с сервісом Meest Express модуля "Замовлення""

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Інтеграція з сервісом Meest Express модуля "Замовлення"", який дозволяє робити автоматичну генерацію ТТН при підтвердженні замовлення в модулі «Замовлення». Також цей модуль дозволяє виробляти отримання статусів замовлення від Meest Express за ТТН.

15/02 Модуль

Модуль "Візування документів"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Візування документів", який дозволяє здійснювати візування документів в системі.

14/02 Модуль

Модуль "Технологічні карти для виробництва"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Технологічні карти для виробництва" дозволяє Вам створювати товари з неявних на складі матеріалів.

27/01 Клієнтський додаток для Windows

Клієнтський додаток для Windows

Повідомляємо про вихід безкоштовної клієнтської програми для Windows. Встановити додаток можна, перейшовши за посиланням, яке знаходиться внизу сторінки.

27/01 КЛІЄНТСЬКИЙ ДОДАТОК ДЛЯ iOS

КЛІЄНТСЬКИЙ ДОДАТОК ДЛЯ iOS

Повідомляємо про вихід безкоштовної клієнтської програми для macOS. Встановити додаток можна, перейшовши за посиланням, яке знаходиться внизу сторінки.

31/12 Привітання з Новим Роком!

Привітання з Новим Роком!

Команда PERFECTUM CRM+ERP вітає Вас з Новим Роком та Різдвом!

09/12 Модуль

Модуль " R-Keeper"

Командою Perfectum CRM+ERP було розроблено модуль "R-Keeper", який дозволяє інтегруватися з "R-Keeper".

09/12 Модуль

Модуль "POS"

Командою Perfectum CRM+ERP було розроблено модуль "POS", який дозволяє створювати ресторани, складати меню та робити замовлення по столиках ресторану.

06/12 Модуль

Модуль "Магазин B2B розширений"

Командою Perfectum CRM+ERP було розроблено модуль "Магазин B2B розширений", що дозволяє створювати замовлення Вашим клієнтам з особистого кабінету.

15/11 Модуль

Модуль "Філії"

Командою Perfectum CRM+ERP розроблено модуль "Філії", який призначений для поділу системи на філії, щоб розмежувати дані розділів по філіях.

02/11 Модуль

Модуль "Інтеграція з сервісом Justin модуля "Замовлення""

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Інтеграція з сервісом Justin модуля "Замовлення"", який дозволяє робити автоматичну генерацію ТТН при підтвердженні замовлення в модулі «Замовлення». Також цей модуль дозволяє виробляти отримання статусів замовлення від Justin за ТТН.

29/10 Модуль

Модуль "Telegram сповіщення"

Командою Perfectum CRM+ERP розроблено модуль "Telegram сповіщення", який призначений для отримання співробітникам сповіщень у Telegram.

08/10 Модуль

Модуль "Інтеграція з сервісом Vchasno (Вчасно)"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Інтеграція з сервісом Vchasno (Вчасно)", який надає можливість вивантаження рахунків, договорів, актів і накладних в сервіс документообігу "Вчасно" для їх підписання, автоматичної зміни в системі статусу їх підпису і завантаження підписання PDF в CRM