Новини компанії

05/07 Модуль

Модуль "Знижкові групи клієнтів"

У Perfectum CRM+ERP реалізовано модуль "Знижкові групи клієнтів". Розроблений модуль дозволить Вам створювати групи для клієнтів та вказувати в групах знижку, яка буде застосовуватись на Рахунки на оплату, Біллінг, Замовлення.

26/06 Модуль

Модуль "Номірний Viber"

У Perfectum CRM+ERP реалізовано модуль "Номерний Viber". Розроблений модуль дозволить Вашим співробітникам спілкуватися з клієнтами через особисті або корпоративні акаунти Viber у системі.

Модуль "Інтеграція з IP-телефонією Zadarma"

У Perfectum CRM+ERP реалізовано модуль "Інтеграція з IP-телефонією Zadarma". Розроблений модуль дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Zadarma телефонії.

21/06 Отримання сертифіката ISO/IEC 27001:2013.

Отримання сертифіката ISO/IEC 27001:2013.

Ми раді поділитись чудовою новиною: наша компанія отримала престижний сертифікат ISO/IEC 27001:2013!

12/06 Модуль

Модуль "Інтеграція з UAPAY"

Командою Perfectum CRM+ERP було розроблено модуль "Інтеграція з UAPAY". Модуль онлайн оплати UAPAY дозволяє Вашим клієнтам оплачувати рахунки за допомогою мобільного телефону, інтернету та платіжних карток у всьому світі.

06/06 Модуль

Модуль "Інтеграція з IP-телефонією CallsApp"

У Perfectum CRM+ERP реалізовано модуль "Інтеграція з IP-телефонією CallsApp". Розроблений модуль дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою CallApp телефонії.

02/05 Модуль

Модуль "База обʼєктів"

У Perfectum CRM+ERP реалізовано модуль "База об'єктів". Розроблений модуль дозволяє вести базу об'єктів нерухомості, вказувати всі необхідні параметри в картці об'єкта, прикріплювати об'єкт до клієнта.

 
25/04 Модуль

Модуль "Підтримка Telegram"

Командою Perfectum CRM+ERP було розроблено модуль "Підтримка в Telegram". Даний модуль дозволяє, створити запити до відділу підтримки за допомогою Telegram-бота.

24/04 Модуль

Модуль "Баланс клієнта"

У Perfectum CRM+ERP реалізовано модуль "Баланс клієнта". Розроблений модуль дає можливість створювати взаєморозрахунки з клієнтом з платежів.

 
17/04 Модуль

Модуль "Звіти ДФСУ"

У Perfectum CRM+ERP реалізовано модуль "Звіти ДФСУ". Розроблений модуль дозволяє створити звіти для ДФСУ всередині системи.

17/03 Модуль

Модуль "Торгові точки"

Командою Perfectum CRM+ERP розроблено модуль "Торгові точки". Модуль дозволяє створювати торгові точки у карті клієнта, додавати контакти для торгових точок. Дане рішення підійде для великої мережі магазинів, у яких доставлення товару відбувається не на загальний розподільчий центр мережі, а на кожну окрему торгову точку.

17/02 Програма лояльності Perfectum CRM+ERP!

Програма лояльності Perfectum CRM+ERP!

З радістю повідомляємо Вам про вихід нового модуля "Програма лояльності".

26/01 Модуль

Модуль "Інтеграція з Unitalk"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено модуль "Інтеграція з Unitalk", який дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Unitalk телефонії.

 
31/12 Привітання з Новим 2023 Роком!

Привітання з Новим 2023 Роком!

Команда PERFECTUM CRM+ERP вітає Вас з Новим Роком та Різдвом!

18/11 Модуль

Модуль "Інтеграція з Stream Telecom"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено модуль "Інтеграція з Stream Telecom", який дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Stream Telecom телефонії.

16/11 Модуль

Модуль "Інтеграція з Ringostat"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено модуль "Інтеграція з Ringostat", який дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Ringostat телефонії.

12/11 Модуль

Модуль "Інтеграція з Lirax"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено модуль "Інтеграція з Lirax", який дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Lirax телефонії.

07/09 5 річниця Perfectum CRM+ERP

5 річниця Perfectum CRM+ERP

Вітаємо наших клієнтів, партнерів та всіх колег від душі у день 5 річниці Perfectum CRM+ERP.

Хочемо побажати спільного процвітання на довгі роки, доброго успіху та везіння у наших справах.

24/08 З Днем Незалежності!

З Днем Незалежності!

Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця – як безліч річок і потічків зливаються в могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.

18/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Новою поштою модуля "Замовлення" розділ "Реєстр відправок"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено новий функціонал для інтеграції модуля «Замовлення» з «Новою поштою», який дозволить створювати реєстри відправок Нової пошти.