Новини

16/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "SMS - розсилки" 1.5

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "SMS - розсилки" 1.5. В оновленні було виконано 20 чек-боксів. 

13/03 Модуль

Модуль "Конструктор модулів" (No code)

Командою Perfectum CRM+ERP розроблено модуль "Конструктор модулів" (No code), який призначений для створення нового модуля/розділу системи під потреби компанії.

07/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Партнерська програма" 1.5

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Партнерська програма" 1.5. В оновленні було виконано 91 чек-бокс. 

Оновлення модуля "Консультант" v.3.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Консультант" 3.1. В оновленні було виконано 13 чек-боксів.

 
03/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Інвентаризація" 1.17

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Інвентаризація" 1.17. В оновленні було виконано 10 чек-боксів.

 
28/02 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Viber" 1.7

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Єдиний чат з Viber" 1.7. В оновленні було виконано 5 чек-боксів. 

28/02 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Telegram" 1.6

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Єдиний чат з Telegram" 1.6. В оновленні було виконано 7 чек-боксів.

24/02 Нова версія модуля

Нова версія модуля "Виробництво" 1.3

Командою Perfectum CRM + ERP випущено нову версію модуля "Виробництво" 1.3. В оновленні було виконано 15 чек-боксів доопрацювань та виправлень.

22/02 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Viber" 1.6

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Єдиний чат з Viber" 1.6. В оновленні було виконано 25 чек-боксів. 

22/02 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Facebook" 1.6

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Єдиний чат з Facebook" 1.6. В оновленні було виконано 17 чек-боксів. 

22/02 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Instagram Business" 1.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Єдиний чат з Instagram Business" 1.2. В оновленні було виконано 35 чек-боксів.

21/02 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Email-клієнт" 4.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Email-клієнт" 3.12. В оновленні було виконано 27 чек-боксів. Серед них: додано можливість очищення кешу поштового клієнта, додано новий розділ для шаблонів листів Поштового клієнта та інше

21/02 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.6

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.6

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 6.6 під кодовою назвою "ОКУЛ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано понад 35 чек-листів покращень, доопрацювань та виправлень.

21/02 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Планування людських ресурсів" 1.3

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Планування людських ресурсів" 1.3. В оновленні було виконано 32 чек-бокси. Оновлення торкнулося графічного відображення деяких частин модуля, опрацювання логіки підрахунку, а також виправлення помилок, що виникли.

17/02 Програма лояльності Perfectum CRM+ERP!

Програма лояльності Perfectum CRM+ERP!

З радістю повідомляємо Вам про вихід нового модуля "Програма лояльності".

Оновлення модуля "Консультант" v.3.0

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Консультант" 3.0. В оновленні було виконано 29 чек-боксів.

17/02 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Telegram" 1.5

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Єдиний чат з Telegram" 1.5. В оновленні було виконано 15 чек-боксів. Серед них: додано нові налаштування модуля, оновлено взаємодію з іншими зв'язаними модулями та інше.

 
16/02 Оновлення модуля

Оновлення модуля "Інтеграція з Checkbox" v.1.5

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Інтеграція з Checkbox" 1.5 В оновленні було виконано 21 чек-бокс.

15/02 Нова версія модулю

Нова версія модулю "REST API" 2.0

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "REST API" 2.0. В оновленні було виконано 23 чек-бокси. Серед них: Додана підтримка полів, що настроюються, додано автоматичне блокування ip, додано сторінку "Список заблокованих IP" та інше

13/02 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.5

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.5

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 6.5 під кодовою назвою "ДЕНЕБ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано понад 80 чек-листів покращень, доопрацювань та виправлень.