Новини

10/05 Нова версія модуля

Нова версія модуля "Керування завданнями" 1.9

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Керування завданнями"" 1.9. В оновленні було виконано 11 чек-боксів.

08/05 Нова версія модуля

Нова версія модуля "Інтеграція з Lirax" 1.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Інтеграція з Lirax" 1.2. В оновленні було виконано 6 чек-боксів.

 
02/05 Модуль

Модуль "База обʼєктів"

У Perfectum CRM+ERP реалізовано модуль "База об'єктів". Розроблений модуль дозволяє вести базу об'єктів нерухомості, вказувати всі необхідні параметри в картці об'єкта, прикріплювати об'єкт до клієнта.

 

Оновлення модуля "Консультант" v.3.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Консультант" 3.2. В оновленні було виконано 9 чек-боксів.

25/04 Модуль

Модуль "Підтримка Telegram"

Командою Perfectum CRM+ERP було розроблено модуль "Підтримка в Telegram". Даний модуль дозволяє, створити запити до відділу підтримки за допомогою Telegram-бота.

24/04 Модуль

Модуль "Баланс клієнта"

У Perfectum CRM+ERP реалізовано модуль "Баланс клієнта". Розроблений модуль дає можливість створювати взаєморозрахунки з клієнтом з платежів.

 
18/04 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Курси" 3.0

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Курси" 3.0. В оновленні було виконано 165 чек-бокси. Були значно розширені можливості модуль, доданий зв'язок з картою клієнта, картою ліда, особистим кабінетом клієнта та багато іншого.

17/04 Модуль

Модуль "Звіти ДФСУ"

У Perfectum CRM+ERP реалізовано модуль "Звіти ДФСУ". Розроблений модуль дозволяє створити звіти для ДФСУ всередині системи.

17/04 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Акти" 2.3

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Акти" 2.0. В оновленні було виконано 5 чек-бокса. 

14/04 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Інтеграція з Zoom" 1.3

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Інтеграція з Zoom" 1.9. В оновленні було виконано 24 чек-бокси.

 
12/04 Модуль

Модуль "Інтеграція з календарями"

Командою Perfectum CRM+ERP було розроблено модуль "Інтеграція з календарями". Цей модуль дозволить імпортувати події календаря в Perfectum CRM+ERP, а також експортувати до інших календарів.

 

10/04 Нова версія модулю Мультиворонка продажів

Нова версія модулю Мультиворонка продажів" 1.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Мультиворонка продажів" 1.2. В оновленні було виконано 86 чек-боксів. 

 
03/04 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.7

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.7

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 6.7 під кодовою назвою "ВЕГА". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано понад 210 чек-листів покращень, доопрацювань та виправлень.

31/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Замовлення" 3.0

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Замовлення" 3.0. В оновленні було виконано 211 чек-бокси. Серед них: виправлено відображення в мобільній версії, виправлено загальну роботу модуля та інше.

 
29/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Binotel" 4.0

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Binotel" 4.0. В оновленні було виконано 36 чек-боксів. Серед них: додано нові налаштування авто створення лідів, виправлено баги, покращено роботу модуля.

28/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Інтеграція з сервісом Укрпошта модуля "Замовлення"" 1.7

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію інтеграції з сервісом "УкрПошта" модуля "Замовлення" 1.7. В оновленні було виконано 7 чек-боксів. Серед них: додано статус доставлення замовлення з боку нової пошти, виправлено помилки, покращено роботу модуля.

28/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Інтеграція з сервісом Нова пошта модуля "Замовлення"" 3.0

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію інтеграції з сервісом "Нова Пошта" модуля "Замовлення" 3.0. В оновленні було виконано 7 чек-боксів. Серед них: додано статус доставлення замовлення з боку нової пошти, виправлено помилки, покращено роботу модуля.

28/03 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Конструктор звітів" 1.5

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Конструктор звітів" 1.5. В оновленні було виконано 8 чек-боксів. Серед них: додано можливість налаштовувати права для ролей, виправлено баги та покращено роботу модуля.

23/03 Оновлення модуля

Оновлення модуля "Інтеграція з Checkbox" v.1.6

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Інтеграція з Checkbox" 1.5 В оновленні було виконано 6 чек-боксів.

 
17/03 Модуль

Модуль "Торгові точки"

Командою Perfectum CRM+ERP розроблено модуль "Торгові точки". Модуль дозволяє створювати торгові точки у карті клієнта, додавати контакти для торгових точок. Дане рішення підійде для великої мережі магазинів, у яких доставлення товару відбувається не на загальний розподільчий центр мережі, а на кожну окрему торгову точку.