Новини

11/08 Модуль

Модуль "Якість Лідів"

Щоб організувати якісну обробку лідів, в Perfectum CRM+ERP розробили новий модуль оцінки лідів під назвою "Якість Ліда".

10/08 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.1

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 3.8.1, яке отримало кодову назву "АЗУР".  Було виправлено близько 50 чек-боксів, де внесені зміни в верстці, розширеному і швидкому пошуку, змінено та додані іконки в головному меню, змінена робота деяких модулів в залежності від прав співробітників, переглянута робота фільтра в повторюваних завданнях, доопрацьовані цілі і багато іншого.

28/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8

Повідомляємо про вихід оновлення, яке ми готували в місяці травні. Perfectum CRM+ERP 3.8 отримала кодову назву "Ніагара". Оновлення безкоштовно отримали Хмари Lite і Pro-версій, а так само є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

17/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.3

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 3.7.3 "Ніагара".  У цій версії виконано 39 чек-боксів, в яких виправлена ​​верстка, виправлені баги в кабінеті клієнта, змінені налаштування для "Палаючих завдань", підпис з профілю відображено в листах, дадано підказки на іконки в вертикальному меню та ін.

10/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.2

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 3.7.2 "Ніагара".  У цій версії виконано більше 20 чек-боксів, в яких виправлена ​​верстка, доопрацьований розширений і швидкий пошук, змінена робота меню, додано відображення чек-листів в таблицях і ін.

03/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7.1

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 3.7.1, яке отримало кодову назву "Ніагара".  У цій версії виправлена ​​верстка статусів в КП і рахунках, оновлений експорт, налаштоване відображення цілей та ін.

30/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.7

Повідомляємо про вихід оновлення, яке ми готували в місяці травні. Perfectum CRM+ERP 3.7 отримала кодову назву "Терракота". Оновлення безкоштовно отримали Хмари Lite і Pro-версій, а так само є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

21/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.4

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.4

Оголошуємо про нові оновлення PERFECTUM CRM + ERP 3.6.4 "Теракота".  У даній версії виконано 39 чек-листа. Крім виправлення багів верстки, додавання/поновлення звітів, роботи фільтрів в задачах, витратах, КП в даній версії відбулися оновлення/доповнення функціоналу для Вашої зручності користування.

14/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.3

Оголошуємо про нове оновлення PERFECTUM CRM + ERP 3.6.3 "Теракота". У поточній версії виконано більше 70 чек-листів, оновлені і виправлені вкладки в картці клієнта, відредагована верстка, допрацьовані віджети на головній, допрацьовано функціональні можливості по зручності користування календарем, відредагована верстка на мобільних.

06/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.2

Оголошуємо про нове оновлення PERFECTUM CRM + ERP 3.6.2 "Теракота". У даній версії оновлені і виправлені вкладки в картці клієнта, відредагована верстка, доопрацьовані віджети на головній, функціональні моменти по зручності користування календарем, доопрацювання в задачах.

02/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6.1

Оголошуємо про нове оновлення PERFECTUM CRM + ERP 3.6.1 під кодовою назвою "Теракота". У даній версії оновлені і виправлені вкладки в картці клієнта, відредагована верстка, доопрацьовані функціональні моменти по зручності користування таблицями, звітами в системі.

01/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.6

Повідомляємо про вихід оновлення, яке ми готували в місяці травні. Perfectum CRM+ERP 3.6 отримала кодову назву "Індіго". Оновлення безкоштовно отримали Хмари Lite і Pro-версій, а так само є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

25/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.3

Стало доступне оновлення ​​PERFECTUM CRM+ERP 3.5.3. У цій версії внесені корективи в таких модулях і розділах, як проекти, звіти, ліди, пошук, замітки до проекту, час на виконання завдання, пропозиції та ін.

18/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.2

Оголошуємо про нове оновлення PERFECTUM CRM + ERP 3.5.2 під кодовою назвою "Індіго". Оновлення торкнулося кількох розділів і модулів, серед них завдання, ліди, профіль співробітника, календар, рахунки.

 

11/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5.1

Оголошуємо про запуск нової моделі випуску оновлень. Нами розроблений Інноваційний підхід, який дозволить випускати невеликі оновлення по кілька разів на тиждень, що дозволить просто космічно швидко передавати поліпшення і виправлення від команди розробників до клієнта без тривалих очікувань.

04/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.5

Оголошуємо про вихід найбільшого оновлення за весь час, якє ми готували 5 місяців. Perfectum CRM+ERP 3.5 отримала кодову назву "Кардинал". Оновлення безкоштовно отримали Хмарні Lite і Pro-версій, а так само є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

04/05 Оновлення модуля

Оновлення модуля "Чат"

У зв'язку з виходом нової версії Perfectum CRM+ERP 3.5, тепер для роботи внутрішнього чату обов'язково в налаштуваннях системи необхідно вказати ключі для підключення к сервісу Pusher. Без налаштування Pusher, чат працювати не буде.

01/03 Весняна акція

Весняна акція

Зустрічаємо весну 2020 з новими акційними пропозиціями для версії коробки "Швидкий старт" і хмарної версії "Прибутковий рік"  з вигодою до 12500 грн.

13/02 Perfectum на EasyConf 2020

Perfectum на EasyConf 2020

20 лютого 2020 у Києві, КХ "Mercure" відбудеться Міжнародна конференція №1 по товарному бізнесу EasyConf 2020. Perfectum CRM+ERP зі своєю командою відвідає цей захід і запрошує всіх до нас приєднається.

02/12 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.4

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.4

Оголошуємо про вихід великого оновлення, яке ми готували понад 2 місяців, версія Perfectum CRM+ERP v3.4, під кодовою назвою "Марсала". Оновлення безкоштовно отримали Хмари Lite і Pro-версій, а так само є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

Оновлення торкнулося дуже багато розділів, модулів, всього було виконано 363 чек-листа виправлень і доопрацювань.