Новини

18/08 Модуль

Модуль "Склад"

Розроблено новий модуль "Склад", який дає можливість створювати, додавати товари на склади, керувати переміщенням товарів між складами, контролювати резерв товарів, відображати дані по товарах і складах в звітах.

18/08 Модуль

Модуль "HRM" (Підбір персоналу)

Модуль "Підбір персоналу" дозволить Вам шукати співробітників на будь-яких стадіях робочого процесу.  Зручний і простий у використанні модуль "Підбір персоналу" заощадить Вам час на пошук співробітників.

17/08 Модуль

Модуль "Постачальники + Закупки"

Розроблений модуль "Постачальники + Закупівлі" дає можливість здійснювати закупівлі у постачальників швидко, зручно і надійно. 

17/08 Модуль доставки

Модуль доставки "Укрпошта"

Для зручності користувачів був створений модуль доставки "Укрпошта", який дає можливість замовити/отримати товар, використовуючи послуги Укрпошти.

17/08 Модуль доставки

Модуль доставки "Нова пошта"

Розроблений модуль "Нова пошта" дає можливість замовити/отримати Ваші замовлення, використовуючи послуги Нової пошти.

17/08 Модуль «Інвентаризація»

Модуль «Інвентаризація»

Модуль "Інвентаризація" дозволяє вести облік всіх матеріальних цінностей компанії, каталогізувати поточні, додавати нові.

17/08 Модуль

Модуль "Email-розсилки"

У Perfectum CRM+ERP створено модуль "Email-розсилки", за допомогою якого Ви зможете створювати рекламні акції, створювати шаблони електронних листів, відстежувати доставку листів, відкриття, використовувати розклад для планування відправки листів, створювати групи контактів одержувачів, дивитися звіти по відправці листів.

17/08 Модуль

Модуль "Email-клієнт"

Модуль Email-клієнт дозволяє приєднати будь-яку пошту що підтримує протокол IMAP до Perfectum CRM + ERP. Це дозволяє Вам комфортно спілкуватися з лідами та клієнтами, а також допоможе відстежувати всю розсилку.

14/08 Модуль

Модуль "Біллінг"

Модуль "Біллінг" дозволяє створювати циклічні послуги для Ваших клієнтів, а також вести звіти за цими послугами.  Це дуже економить час, адже замість щомісячного створення десятків рахунків на послуги, за допомогою Білінгу ви можете зробити це натисканням декількох кнопок і витративши один раз кілька хвилин.

14/08 Модуль

Модуль "Конструктор бізнес-процесів"

Розроблений модуль "Конструктор бізнес-процесів" додає можливість конструювати і запускати необхідний бізнес-процес, використовуючи можливості Perfectum CRM.

14/08 Модуль

Модуль "Робота з клієнтом"

Компанією розроблений модуль "Робота з клієнтом". Модуль містить інформацію стосовно платежів, рахунків, консультацій, завдань, нагадувань, проектів, витрат та ін. в розрізі обраного клієнта.

14/08 Модуль

Модуль "Чат"

Модуль "Чат" дозволяє вести листування в реальному часі між співробітниками, створювати групи, спілкуватись з клієнтами. Чат підтримує роботу на всіх мобільних пристроях та push-повідомлення. Спілкування можливе як в модальному вікні, так і на окремій сторінці. Під час листування можливий обмін файлами та зображеннями.

14/08 Модуль

Модуль "Структура компанії"

Модуль "Структура компанії" призначений для створення схематичного дерева Вашої компанії. Цей модуль наочно передає інформацію про всіх співробітників в компанії, їх посади, належність до певного відділу і групи.

14/08 Модуль

Модуль "Воронка продажів"

Розроблений модуль "Воронка продажів" Perfectum CRM + ERP служить для відображення розподілу клієнтів по стадіях процесу продажів від першого контакту до укладання угоди.

14/08 Модуль

Модуль "Фонове зображення на сторінці логіна"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Фонове зображення на сторінці логіна", який допоможе встановити зображення при авторизації у Вашій системі.

13/08 Модуль

Модуль "Дні Народження клієнтів"

Розроблений модуль "ДР клієнтів" допоможе Вам не забути привітати клієнтів з днем ​​народження, тим самим, зробивши їм приємний сюрприз.

13/08 Модуль

Модуль "Журнал Запису"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Журнал Запису", який найбільш зручний для сфери послуг.  Тут Ви можете забронювати студію/залу/локацію на зручний для Вас час та дату.

13/08 Модуль

Модуль "Акти"

У Perfectum CRM + ERP реалізований модуль "Акти".  Розроблений модуль "Акти" дає можливість створити акти до виписаних рахунків.

13/08 Модуль

Модуль "Плани та Звіти "

У Perfectum CRM + ERP реалізований розділ "Плани і Звіти" для співробітників в розрізі одного дня.  Плани та звіти детально описують весь скоуп робіт, виконаних співробітником протягом робочого дня. 

Модуль "Консультант"

Модуль "Косультант" дає можливість вести переписку в реальному часі в Чаті Perfectum CRM + ERP з клієнтами, які знаходяться на сайті компанії.  Єдиний чат дозволяє більш якісно обробляти заявки без втрачених клієнтів в одному місці.  Ви зможете відповідати на питання Ваших клієнтів і оперативно вирішувати їхні проблеми.