Новини

02/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 4.0, яке отримало кодову назву "Бордо".  Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, є платне оновлення для коробкових і галузевих версій. Було виконано всього 108 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень.  Глобальне поновлення "Бордо" Perfectum CRM + ERP 4.0, об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 3.9.1, 3.9.2, 3.9.3.

27/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.3

Поновлення версії Perfectum CRM + ERP 3.9.2 під назвою "Бордо" торкнулося 20 чек-боксів.  В зміни, доповнення та виправлення увійшли баги верстки на мобільних і в режимі канбан для задач та лідів, виправлення в календарі, виправлені помилки в картці клієнта при вивантаженні платежів, на мобільних додана можливість вибору дат початку/закінчення терміну завдань та ін.

20/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 3.9.2 під назвою "Бордо" виконано близько 55 чек-боксів.  Серед них внесені зміни і правки в оголошеннях, завданнях, актах, рахунках, КП, виправлені баги верстки, змінені налаштування в лідах, виправлені баги при імпорті в прайсах, переглянуті права і можливості персональних менеджерів, виправлені баги в датах в звітах і багато іншого.

15/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 3.9.1 під назвою "Бордо" виконано 33 чек-бокса. Серед них внесені зміни і правки в верстці на мобільних, змінена робота в бінотел, виправлені помилки в завданнях, додані налаштування, виправлені неточності в назвах кнопок у витратах, договорах, пропозиціях, рахунках, виправлене ​​сортування з метою і інше.

07/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.9

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 3.9,  яке отримало кодову назву "АЗУР".  Оновлення безкоштовно отримали усі хмари, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.

07/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 3.8.3 "АЗУР" виконано 32 чек-бокси.  Серед них створення завдання з платежу, функціональні можливості календаря, одночасне видалення заходів з особистих завдань при їх видаленні з календаря, копіювання завдань без прив'язки до трекінгу по чек-листам, відображення часу при зідзвоні з лідом і багато іншого.

02/09 Модуль

Модуль "Інтеграція з Morix"

У Perfectum CRM + ERP з'явилася можливість використовувати Morix телефонію, що спрощує, покращує комунікацію з клієнтом.

Модуль "Інтеграція з Asterisk"

У Perfectum CRM + ERP є можливість здійснювати дзвінки Вашим клієнтам за допомогою системи Asterisk.  Для використання Asterisk необхідно придбати і встановити даний модуль, здійснювати дзвінки, відстежувати Вашу історію розмов.

27/08 Модуль

Модуль "Інтеграція модуля "Замовлення" з OpenCart"

Універсальний модуль інтеграції з інтернет-магазином в Perfectum CRM + ERP дає можливість працювати із замовленнями з інтернет-магазинів швидко, зручно і надійно.

27/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Turbo SMS"

Модуль "Інтеграція з Turbo SMS" в Perfectum CRM + ERP дає можливість вести переписку/спілкування з клієнтом, використовуючи SMS.  

27/08 Модуль

Модуль " Виписки з клієнт-банку Приват"

Модуль "Виписки з клієнт-банку Приват" в Perfectum CRM + ERP відображає виписки по рахунках клієнтів за будь-який період, перегляд статусів платежів, дає можливість експортувати і друкувати виписки.

26/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Jivosite"

JivoSite - чат для сайту та інструмент для спілкування з клієнтами. Дозволяє листуватися в реальному часі в чаті Perfectum CRM + ERP з клієнтами, які знаходяться на сайті компанії та пишуть в чаті Jivosite. 

26/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Київстар"

У Perfectum CRM + ERP є можливість здійснювати дзвінки Вашим клієнтам через систему. Це дозволяє Вам поліпшити комунікацію з Вашим клієнтом або лідом.

26/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Binotel"

Модуль "Інтеграція з Binotel" дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Binotel телефонії.

26/08 Модуль

Модуль "Шаблони документів" (КП та Договора)

Розробленний модуль "Шаблони документів" в Perfectum CRM + ERP дозволяє по підготовленим шаблонам автоматично генерувати договори, комерційні пропозиції або інші документи. 

26/08 Модуль «Накладні»

Модуль «Накладні»

Формування накладних в Perfectum CRM + ERP показує оформлення операцій по списуванню та прийому товарів зі складу.

25/08 Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 3.8.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 3.8.2 "АЗУР" виконано 35 чек-боксів.  Серед них баги верстки, відображення рахунків, КП в залежності від прав співробітника, закріплення чек-боксів за роздільниками, баг з датою закінчення в рахунках, цілях, проектах, КП, відображення оголошень в особистому кабінеті клієнта і багато іншого.

19/08 Модуль

Модуль "Мультикомпанія"

У розробленому модулі "Мультикомпанія" Вам доступно створення / редагування / видалення юридичних осіб, від імені яких будуть виставлятися рахунки, акти, договори, комерційні пропозиції.

18/08 Модуль

Модуль "Сповіщення"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Сповіщення".  Для наочного сприйняття сповіщення представлені в списку сповіщень та в статистиці сповіщень.

18/08 Модуль

Модуль "Замовлення+Склад"

Модуль «Замовлення» відображає всі замовлення товарів клієнтів в зручному вигляді. Можна створити вручну замовлення, обираючи товари, що вказані в Модулі «Склад». Є можливість отримання замовлень автоматично з інтернет-магазинів, але для цього необхідно зробити заявку на покупку Інтеграції магазину з модулем «Замовлення».