Новини

28/12 Модуль

Модуль "Інтеграція з Intelco"

У Perfectum CRM + ERP є можливість здійснювати дзвінки Вашим клієнтам за допомогою Intelco. Телефонія Intelco дозволяє швидко і зручно налаштовувати і змінювати сценарії обробки телефонних дзвінків, це дає можливість скоротити кількість пропущених викликів від клієнтів та лідів до нуля.

23/12 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.2.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.2.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.2.2 під кодовою назвою "Фуксія" виконано 17 чек-боксів.  Серед них виправлені баги при прийнятті КП з боку клієнта, виправлена ​​верстка меню на мобільних, переглянута можливість зміни даних в лідах, додані опції в email-інтеграції лидов, додані налаштування в задачах і інше.

 

14/12 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.2.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.2.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.2.1 під кодовою назвою "Фуксія" виконано 17 чек-боксів.  Серед них виправлені баги при відправці КП і завантаженні логотипу, внесені зміни в "Лідах", виключена можливість додавати порожні коментарі в завданнях і відправляти незаповнені відповіді в тікетах та інше.

07/12 Новорічні знижки -25%

Новорічні знижки -25%

Напередодні Нового 2021 року ми запускаємо грандіозні знижки -25% на усі наші продукти. Не упустіть шанс Автоматизувати свій бізнес перейшовши на Perfectum CRM+ERP систему за дуже вигідною і доступною ціною.

07/12 Розділ

Розділ "Мультивалютність"

У Perfectum CRM + ERP розроблений новий розділ "Мультивалютність", який дає можливість працювати з декількома валютами в системі одночасно.

03/12 Нова версія Perfectum CRM+ERP 4.2

Нова версія Perfectum CRM+ERP 4.2

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 4.2, яке отримало кодову назву "ЕКРЮ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій. Було виконано всього 92 чек-листа поліпшень, доробок і виправлень. Глобальне оновлення "ЕКРЮ" Perfectum CRM + ERP 4.2 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 4.1.1 і 4.1.2.

03/12 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.1.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.1.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.1.2 "Екрю" виконано 25 чек-боксів. Серед них виправлені баги верстки, додані модулі в магазин, доданий функціонал в завданнях, виправлені помилки при завантаженні файлів і багато іншого.

28/11 Cyber Monday -50% SALE

Cyber Monday -50% SALE

За величезним проханням наших клієнтів, ми вирішили продовжити Акцію Чесні знижки -50% Cyber Monday. Не упустіть шанс, в цьому році, Автоматизувати свій бізнес перейшовши на Perfectum CRM+ERP систему за дуже вигідною і доступною ціною.

27/11 Розділ

Розділ "Керування модулями"

У Perfectum CRM + ERP розроблений розділ, за допомогою якого Ви можете керувати налаштуваннями системи.

26/11 Програма підтримки бізнесу - Розстрочка без переплат

Програма підтримки бізнесу - Розстрочка без переплат

Компанія Perfectum CRM+ERP протягом усього 2020 року, в зв'язку з важкими умовами для українського бізнесу викликаними пандемією COVID, виконує програму підтримки підприємців.

26/11 Модуль

Модуль "Компанія"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Компанія", який дає можливість управляти співробітниками компанії, робочими графіками співробітників, а також прораховувати заробітні плати.

20/11 Black Friday -50% SALE

Black Friday -50% SALE

Якщо ви постійно відкладали Автоматизацію свого бізнесу, прийшов час перейти на відмінну багатофункціональну Perfectum CRM+ERP систему за дуже вигідною і доступною ціною.

18/11 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.1.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.1.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.1.1 під назвою "Екрю" виконано 47 чек-боксів. Серед них виправлені баги верстки, вибір дат і сортування в КП, додані опції в налаштуваннях, виправлена ​​робота поля "Пошук", виправлено відображення і прокрутка до вкладень в завданнях і багато іншого.

04/11 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.1

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 4.1, яке отримало кодову назву "АКВАМАРИН".  Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.  Було виконано всього 115 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень.  Глобальне оновлення "АКВАМАРИН" Perfectum CRM + ERP 4.1, об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 4.0.1, 4.0.2, 4.0.3, 4.0.4.

04/11 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.4

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.4

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.0.4 "Аквамарин" виконано 6 чек-боксів. Серед них баги верстки, відображення дат закінчення в цілях, прокрутка в завданнях до вкладень та ін.

29/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.0.3 "Аквамарин" виконаний 31 чек-бокс.  Серед них реалізація нового підходу при завантаженні файлів, відображення функціональних можливостей залежно від прав співробітника в рахунках, виправлення багів верстки, відображення даних на дашборді відповідно до звітів, відправка SMS з картки клієнта і багато іншого.

22/10 Модуль

Модуль "Керування завданнями"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Керування завданнями", який дає можливість відстежувати завдання і етапи їх виконання, а також розставляти пріорітети на виконання даних завдань.

21/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.0.2 "Аквамарин" виконано 25 чек-бокси. Серед них виправлення при запуску таймера в підтримці, додавання модуля "Нагадування", виправлення багів верстки, відображення лідів в загальній таблиці, редагування послуг в біллінгу, відображення пунктів меню в залежності від прав співробітників і багато іншого.

15/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.0.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.0.1 під назвою "Аквамарин" виконано 53 чек-бокси.  Серед них виправлені баги верстки на мобільних, додані налаштування і підказки до них, додані вкладки в проекти, реалізована більш зручна робота з "етапами проектів", де додані колонки в таблиці для наочно сприйняття, перехід за посиланням в задачу, прикріплення задач до етапів,  додана статистика за завданнями, в лідах з'явилася можливість пошуку по "роботі з лідом", в календарі з'явилася можливість перходу в картку клієнта/ліда, в рахунках є можливість застосування окремої знижки для окремих позицій, в картці клієнта відображається робота з лідами і багато іншого.

06/10 Модуль

Модуль "Курси"

Розроблений модуль "Курси" дозволяє створювати курси, регулювати час і розклад, призначати учасників, контролювати відвідуваність і формувати документи на оплату обраних курсів.