Новини

19/03 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.5.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.5.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.5.1 під кодовою назвою "Крайола" виконано 23 чек-бокси.  Серед них виправлені баги верстки, переглянуті відображення свіжих новин та співробітників, які відреагували на новину, змінені і додані опції в налаштуваннях, переглянуто створення і відображення пресетів, виправлено відображення КП, відкритого з режиму Канбан та інше.

04/03 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.5

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.5

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 4.5, яке отримало кодову назву "ЛАЙМ".  Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.  Було виконано всього 65 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень.  Глобальне оновлення "ЛАЙМ" Perfectum CRM + ERP 4.5 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 4.4.1 та 4.4.2

04/03 Модуль

Модуль "Купони"

У Perfectum CRM + ERP розроблений новий модуль "Купони", який дає можливість створити купони і вибрати групу або окремих клієнтів, серед яких буде діяти купон на знижку на товари або послуги.

03/03 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.4.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.4.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.4.2 під кодовою назвою "Лайм" виконано 46 чек-боксів.  Серед них виправлені баги верстки, переглянуті відображення особистих завдань в календарі, додані модулі в Магазин, додані опції в налаштуваннях, реалізована можливість завантажити необхідні файли в картці клієнта, доданий функціонал пресетів дашборда та інше.

01/03 Модуль

Модуль "Синхронізація курса валют з НБУ"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Синхронізація курсу валют з НБУ", який дає можливість працювати в системі з курсами валют, слідуючи змінам/оновленням курсів валют згідно з НБУ.

16/02 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.4.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.4.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.4.1 під кодовою назвою "Лайм" виконано 19 чек-боксів.  Серед них виправлені баги верстки, виправлені баги по додаванню/видаленню заходів в календарі, виправлені помилки під час відправлення повідомлень в чаті, переглянуте завантаження файлів, виправлені помилки по відображенню фізичних осіб у витратах та інше.

 

08/02 Модуль

Модуль "Мої дзвінки"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Мої дзвінки", який дає можливість відстежувати дзвінки/повідомлення співробітників в межах системи.

05/02 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.4

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.4

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 4.4, яке отримало кодову назву "МАРЕНГО".  Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.  Було виконано всього 104 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень.  Глобальне оновлення "МАРЕНГО" Perfectum CRM + ERP 4.4 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 4.3.1, 4.3.2 та 4.3.3

05/02 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.3.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.3.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.3.3 під кодовою назвою "МАРЕНГО" виконано 25 чек-боксів.  Серед них виправлена ​​верстка в особистому кабінеті клієнта, додані опції в налаштуваннях, додані функціональні можливості в рахунках, завдання та проектах, а також багато іншого.

26/01 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.3.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.3.2

В оновленій версії Perfectum CRM+ERP 4.3.2 під кодовою назвою "МАРЕНГО" виконано 4 чек-боксb.  Серед них переглянуті мовні змінні, додані налаштування, переглянутий список задіяних співробітників в завданнях.

18/01 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.3.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.3.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.3.1 під кодовою назвою "МАРЕНГО" виконано 25 чек-боксів.  Серед них виправлені баги верстки, виправлений баг в редакторі договорів і КП, змінений формат дат, при додаванні зустрічей в календарі та в односторінковому режимі в завданнях в списку виводяться тільки активні співробітники та інше.

18/01 Модуль

Модуль "Каси"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Каса", який дає можливість керувати виплатами/зарахуваннями різних операцій в межах існуючих кас в системі.

16/01 Хмарна версія

Хмарна версія "FREE"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблена безкоштовна хмарна версія "FREE".  Функціональні можливості, наявність простої системи налаштувань припускають максимально комфортну, зручну роботу в даній версії без будь-яких фінансових вкладень.

13/01 Нова версія Perfectum CRM+ERP 4.3

Нова версія Perfectum CRM+ERP 4.3

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 4.3, яке отримало кодову назву "ФУКСІЯ".  Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.  Було виконано всього 118 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень.  Глобальне оновлення "ФУКСІЯ" Perfectum CRM + ERP 4.3 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 4.2.1, 4.2.2 та 4.2.3

13/01 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.2.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.2.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.2.3 під кодовою назвою "Фуксія" виконано 84 чек-бокси.  Серед них виправлені баги верстки на мобільних та ipad, виправлене ​​формулювання підказок при створенні/зміні/видаленні, виправлені помилки верстки в особистому кабінеті клієнта, змінені опції в налаштуваннях, виправлені баги при вході в особистий кабінет клієнта, додано відображення непідтверджених табелів в звіті по робочому часу, додана ​​генерація email з телефону і інше.

04/01 Модуль

Модуль "Адреси доставок"

У Perfectum CRM + ERP розроблений новий модуль "Адреси доставок", який дає можливість працювати з декількома адресами доставок, доданими в картці клієнтів.

04/01 Модуль

Модуль "Єдиний чат з Facebook"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Єдиний чат з Facebook" дає можливість вести переписку, комунікувати з клієнтами за допомогою створених сторінок в Facebook.

04/01 Модуль

Модуль "Єдиний чат з Telegram"

У Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Єдиний чат з Telegram" дає можливість вести переписку, комунікувати з клієнтами за допомогою каналу Telegram.

04/01 Модуль

Модуль "Єдиний чат з Viber"

У Perfectum CRM + ERP створений модуль "Єдиний чат з Viber" дає можливість здійснювати комунікації з клієнтами, використовуючи чат-бот в Viber.

29/12 Модуль

Модуль "Інтеграція модуля "Замовлення" з Zruchna"

Модуль "Інтеграція модуля" Замовлення "з Zruchna" в Perfectum CRM + ERP дає можливість працювати із замовленнями з інтернет-магазинів швидко, зручно і надійно, формуючи при цьому файл для служби доставки "Zruchna".