Новини

04/08 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.0

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.0

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 5.0, яке отримало кодову назву «ТІФФАНІ». Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій. Було виконано всього 109 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень. Глобальне оновлення «ТІФФАНІ» Perfectum CRM + ERP 5.0 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 4.9.1, 4.9.2 та 4.9.3

04/08 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.9.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.9.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.8.3 під кодовою назвою «ТІФФАНІ» виконано 29 чек-боксів. Серед них доопрацьована вкладка "Завдання" в картці клієнта, виправлено створення рахунку по проетку, додане перенесення рядка в чек-боксах задачі через Shift+Enter та інші.

01/08 Літні знижки -50% на усі коробкові версії Perfectum CRM+ERP

Літні знижки -50% на усі коробкові версії Perfectum CRM+ERP

В останньому місяці літа - серпні 2021, оголошуємо про старт грандіозної акції з чесною знижкою -50%.

27/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.9.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.9.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.9.2 під кодовою назвою "ТІФФАНІ" виконано 13 чек-боксів. Серед них: доопрацьовано відображення віджетів на сторінці профілю для співробітників, виправлена реалізація прав на масові дії в прайсах, відкориговане сортування структур, що прив'язуються до завдань - Рахунків, КП, Витрат та інше.

20/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.9.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.9.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.9.1 під кодовою назвою "ТІФФАНІ" виконано 67 чек-боксів. Серед них додана можливість вказати в картці ліда його нік Telegram (з активним посиланням на аккаунт) і копіювати голосування; доопрацьована прив'язка ліда до існуючої компанії за додатковими номерами телефону і поштою, виправлена робота мультимовності прайсів в Рахунках і Пропозиціях для клієнтів і лідів та інше.

12/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.9

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.9

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 4.9, яке отримало кодову назву «КАПРІ». Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій. Було виконано всього 66 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень. Глобальне оновлення «КАПРІ» Perfectum CRM + ERP 4.9 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 4.8.1, 4.8.2 та 4.8.3

12/07 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.8.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.8.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.8.3 під кодовою назвою «КАПРІ» виконано 44 чек-бокси. Серед них додано закріплення ліда за компанією за номером телефону і email, перевірку на унікальність полів для реквізитів компанії, синхронізацію файлів клієнта з різних документів з розділом «Файли» в картці клієнта, доданий модуль «Підтримка» в права співробітника і інші.

23/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.8.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.8.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.8.2 під кодовою назвою "КАПРІ" виконано 12 чек-боксів. Серед них доопрацьоване виведення сутностей при глобальному пошуку по користувацьким полям, виправлено відображення реквізитів клієнта при експорті акту звірки в PDF і друку, відкориговано відображення співробітника, що конвертував ліда при на сторінці відповідної мети та інші.

15/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.8.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.8.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.8.1 під кодовою назвою "КАПРІ" виконано 10 чек-боксів. Серед них доопрацьований глобальний пошук по додатковим email і номерами телефонів лідів і клієнтів, відкоригована робота додаткових фільтрів, оптимізовано виконання індивідуальних завдань та інше.

03/06 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.8

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.8

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 4.8, яке отримало кодову назву "БІСМАРК". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій. Було виконано всього 27 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень. Глобальне оновлення "БІСМАРК" Perfectum CRM + ERP 4.8 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 4.7.1 та 4.7.2

29/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.7.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.7.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.7.2 під кодовою назвою "БІСМАРК" виконано 11 чек-боксів. Серед них виправлені помилки виведення співробітника при створенні нагадувань в новому договорі, переглянутий імпорт позицій, в особистому кабінеті клієнта переглянута робота фільтрів і відображення завдань в "плануванні", виправлена ​​помилка статусу при відправці КП та інше. 

20/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.7.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.7.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.7.1 під кодовою назвою "БІСМАРК" виконано 11 чек-боксів. Серед них виправлені помилки з відображенням знижок у % в рахунках в режимі перегляду pdf, виправлені помилки при додаванні/видаленні файлів в тікетах, при створенні/змінах в картці ліда додані поля для додаткових email і номерів телефону та інше. 

13/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.7

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.7

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 4.7, яке отримало кодову назву "Арлекін". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій. Було виконано всього 53 чек-листа поліпшень, доробок і виправлень. Глобальне оновлення "Арлекін" Perfectum CRM + ERP 4.7 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 4.6.1, 4.6.2 та 4.6.3

11/05 Модуль

Модуль "Експорт даних з Perfectum CRM+ERP в 1С"

Розроблено новий модуль "Експорт даних з Perfectum CRM + ERP в 1С" який допомагає експортувати необхідні дані потрібних розділів в 1С.

07/05 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.6.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.6.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.6.3 під кодовою назвою "Арлекін" виконано 22 чек-бокси. Серед них виправлені помилки при відкритті КП з режиму канбан, доданий пункт меню "Сповіщення", переглянуто відображення завдань у плануванні проектів, виправлені помилки при об'єднанні рахунків та інше. 

23/04 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.6.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.6.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.6.2 під кодовою назвою "Арлекін" виконано 7 чек-боксів. Серед них виправлені помилки в звіті "Ефективність співробітників" та при запуску Cron вручну, переглянуто імпорт клієнтів, сортування в оголошеннях та інше.

12/04 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.6.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.6.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.6.1 під кодовою назвою "Арлекін" виконано 24 чек-бокси.  Серед них виправлена ​​помилка при установці модулів з магазину, переглянута логіка конвертації пропозиції в рахунок, оновлені і доповнені можливості і взаємозв'язок "Календаря" і "Моїх завдань", переглянуто відображення "Дата закінчення" при створенні завдань, немає можливості створювати ролі з однаковою назвою та  інше.

02/04 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.6

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.6

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 4.6, яке отримало кодову назву "Крайола".  Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій.  Було виконано всього 79 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень.  Глобальне оновлення "Крайола" Perfectum CRM + ERP 4.6 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 4.5.1, 4.5.2 та 4.5.3

02/04 Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.5.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 4.5.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 4.5.3 під кодовою назвою "Крайола" виконано 38 чек-боксів.  Серед них виправлена ​​верстка лідів на мобільних, оновлена ​​версія в плануванні проектів, додані поля при імпорті клієнтів, додані пункти налаштувань у "Візард", переглянуто оновлення системи, оновлений функціонал по додаванню груп клієнтів та інше.

26/03  Модуль

Модуль "Магазин B2B"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений новий модуль "Магазин B2B", який максимально зручний для контролю наявності товарів, приналежності їх до категорій, дає можливість швидко створювати замовлення і переглядати їх історію.