Новини

11/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Плани та Звіти" 2.0

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Плани та Звіти" 2.0. В оновленні було виконано 15 чек-боксів. Серед них: додано відображення KPI у вкладку планів і звітів співробітників, а також у вкладку KPI окремою колонкою, оптимізоване завантаження сторінок плагіна та інше.

08/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Магазин В2В" 1.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Магазин В2В" 1.2. В оновленні було виконано 53 чек-бокси. Серед них: розділи "Історія замовлень" і "Створення замовлень" об'єднані в один, виправлені звіти по замовленнях і залишкам, додані повідомлення про невеликий залишок товару для співробітників та інше.

08/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "SMS-розсилки" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "SMS-розсилки" 1.1. В оновленні було виконано 12 чек-боксів. Серед них: додано відстеження відправлених повідомлень, можливість відкладеної відправки, додані нові шорткоди в шаблони та інше.

08/10 Модуль

Модуль "Інтеграція з сервісом Vchasno (Вчасно)"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Інтеграція з сервісом Vchasno (Вчасно)", який надає можливість вивантаження рахунків, договорів, актів і накладних в сервіс документообігу "Вчасно" для їх підписання, автоматичної зміни в системі статусу їх підпису і завантаження підписання PDF в CRM

06/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Тестування" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Тестування" 1.1. В оновленні було виконано 34 чек-бокси. Серед них: додано підказку для користувача, в разі, якщо Ви не оберете правильний варіант відповіді для питання, доопрацьована перевірка незначущих пробілів у відповіді типу "Поле вводу", додано повідомлення для співробітника про призначення тесту і лист на ел. пошту для клієнта та інше.

04/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.2

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM + ERP 5.2, яке отримало кодову назву "МАГНОЛІЯ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, також є платне оновлення для коробкових і галузевих версій. Було виконано всього 147 чек-листів поліпшень, доробок і виправлень. Глобальне оновлення "МАГНОЛІЯ" Perfectum CRM + ERP 5.2 об'єднує в собі попередні більш дрібні поновлення 5.1.1, 5.1.2 та 5.1.3

04/10 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.1.3

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.1.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.1.3 під кодовою назвою «МАГНОЛІЯ» виконано 23 чек-бокси. Серед них: виправлені логічні помилки в роботі категорій витрати за замовчуванням, відкоректований зовнішній вигляд таблиці в звіті по ефективності співробітників, поліпшений механізм завантаження фото співробітників в профіль та інші.

01/10 Знижки -25% на усі коробкові версії Perfectum CRM+ERP

Знижки -25% на усі коробкові версії Perfectum CRM+ERP

У жовтні 2021 оголошуємо про запуск відмінною акції з чесної знижкою -25%.

01/10 Модуль

Модуль "Садки"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Садки" (є частиною галузевого рішення "Дитячий садок"), який призначений для створення карток дітей / батьків, довірених осіб, ведення обліковості по відвідуваності та оцінюванню дітей та ін.

30/09 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Якість лідів" 1.5

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Якість лідів" 1.5. В оновленні було виконано 12 чек-боксів. Серед них: виправлений підрахунок якості при імпорті лідів, виправлено відображення шкали якості та сусідніх кнопок на мобільному перегляді, виправлений механізм роботи параметра "Наповнення даними" та інше.

30/09 Модуль

Модуль "Дропшипінг"

Командою Perfectum CRM+ERP було розроблено модуль "Дропшипінг", який дозволяє створити власну мережу дропшиперів та налагодити з ними співпрацю в рамках Perfectum CRM.

29/09 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Курси" 2.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Курси" 2.2. В оновленні було виконано 2 чек-бокси. А саме: виправлена помилка з видаленням курсу, в якому є студенти та відредагована підказка, що з'являється при наведенні курсору на опцию видалення курсу.

28/09 Модуль

Модуль "Конструктор модулів" (для розробників)

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Конструктор модулів", призначений для допомоги розробникам у створенні нового модуля. Він створює базову заготовку структури модуля і додає основу коду, який в подальшому розробник повинен модифікувати під свої потреби.

24/09 Модуль

Модуль "Єдиний чат з Instagram Business"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Єдиний чат з Instagram Business", який надає можливість вести переписку та комунікувати з клієнтами за допомогою бизнес-акаунту Instagram.

24/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.1.2

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.1.2

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.1.2 під кодовою назвою "МАГНОЛІЯ" виконано 34 чек-бокси. Серед них: додана частина відсутніх посилань на документацію в швидку допомогу, в повідомлення додана група повідомлень по новинам, додана кнопка "Зберегти і відправити" в рахунки та інше.

24/09 Нова версія модуля

Нова версія модуля "Каси" 1.4

Командою Perfectum CRM + ERP випущена нова версія модуля "Каси" 1.4. В оновленні було виконано 3 чек-бокси. Виправлені внутрішні помилки модуля кас при створенні виплат співробітникам (з модуля "Облік зарплати і розрахунків"), відкоригована логіка роботи валютних кас, та ін.

23/09 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Закупки та Постачальники" 1.10

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Закупки та Постачальники" 1.10. В оновленні було виконано 11 чек-боксів. Серед них: додана можливість внесення декількох передоплат / післяплат, додана вкладка "Вкладення" в закупівлі, виправлений файл експорту постачальників та ін.

23/09 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Облік зарплати і розрахунків" 1.9.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Облік зарплати і розрахунків" 1.9.1. У патчі було виконано 9 чек-боксів. Серед них: було змінено відображення відгулів / лікарняних / відпусток у відповідних вкладках картки співробітника, додана можливість вказувати дробові числа для лімітів відгулів, відпусток і лікарняних та ін.

22/09 Модуль

Модуль "Бонусна програма для менеджерів"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблений модуль "Бонусна програма для менеджерів", який відкриває можливість створення автоматичних відрахувань співробітникам по рахунках їхніх клієнтів, за допомогою налаштовуваних бонусних програмах.

21/09 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.1.1

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.1.1

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.1.1 під кодовою назвою "МАГНОЛІЯ" виконано 90 чек-боксів. Серед них додана міграція в картці співробітника, журнал операцій для КП, встановлені значення для фільтрів за датою за замовчуванням для ряду звітів, виправлена логіка роботи розділу "Планування" в проектах та інше.