Новини

16/01 НОВА ВЕРСІЯ Perfectum CRM + ERP 5.5.1

НОВА ВЕРСІЯ Perfectum CRM + ERP 5.5.1

В оновленій версії Perfectum CRM+ERP 5.5.1 під кодовою назвою "ШАФРАН" виконано 34 чек-бокси. Серед них: доопрацьований модуль "Мультивалютність", нові функції в управлінні завданнями та звітами.

11/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Instagram Business" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю модуля "Єдиний чат з Instagram Business" 1.1. В оновленні було виконано 5 чек-боксів. Серед них: виправлено помилку при переході на чат та інше.

11/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Інтеграція з сервісом Нова пошта модуля "Замовлення""

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія інтеграції із сервісом "Нова Пошта" модуля "Замовлення" 2.5. В оновленні було виконано 14 чек-боксів. Серед них: виключено населені пункти/міста, які не мають відділень, виправлено проблему створення контакту контрагента та при створенні ТТН.

06/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Viber " 1.4

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Єдиний чат з Viber " 1.4. В оновленні було виконано 8 чек-боксів. Серед них: додано відображення мобільного номера без підв'язки, виправлено отримання повідомлень та інше.

06/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Facebook" 1.4

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю модуля "Єдиний чат з Facebook" 1.4. В оновленні було виконано 6 чек-боксів. Серед них: додано виведення id ліда при створенні зв'язку, виправлені помилки модуля та інше.

06/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Єдиний чат з Telegram" 1.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю модуля "Єдиний чат з Telegram" 1.2. В оновленні було виконано 12 чек-боксів. Серед них: виправлено передачу файлу з коментарем, відображення номера телефону в діалозі без зв'язку та інше.

06/01 Winter SALE -30%

Winter SALE -30%

Настав час для Зимових свят та подарунків. Переходьте на чудову багатофункціональну Perfectum CRM+ERP систему за дуже вигідною та доступною ціною.

05/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Email-клієнт" 3.11

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Email-клієнт" 3.11. В оновленні було виконано 14 чек-боксів. Серед них: виправлено відображення колонок, прибрано логотип, виправлено назви та інше.

03/01 Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.5

Нова версія Perfectum CRM + ERP 5.5

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 5.5 під кодовою назвою "МАЛАХІТ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 76 чек-листів покращень, доопрацювань та виправлень.

31/12 Привітання з Новим Роком!

Привітання з Новим Роком!

Команда PERFECTUM CRM+ERP вітає Вас з Новим Роком та Різдвом!

30/12 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Партнерська програма" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Партнерська програма" 1.1. В оновленні було виконано 38 чек-боксів. Серед них: виправлено помилки з правами та інше.

30/12 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Таблиці онлайн" 1.3

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Таблиці онлайн" 1.3. В оновленні було виконано 13 чек-боксів. Серед них: змінено шрифт, змінено додавання зв'язків, додано переклади та інше.

30/12 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Каси" 1.5

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Каси" 1.5. В оновленні було виконано 4 чек-бокси. Серед них: виправлено помилки з правами та інше.

30/12 Нова версія модулю

Нова версія модулю "REST API" 1.7

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "REST API" 1.7. В оновленні було виконано 5 чек-бокси. Серед них: виправлено помилки розділу лідів та рахунків на оплату та інше.

30/12 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Тестування" 1.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Тестування" 1.2. В оновленні було виконано 11 чек-боксів. Серед них: покращено захист таймера тесту, щоб не було можливості вплинути на нього, виправлено відправлення тесту клієнту та інше.

29/12 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Облік зарплати і розрахунків" 1.12

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Облік зарплати і розрахунків" 1.12. В оновленні було виконано 2 чек-бокси. Серед них: виправлено роботу табеля та інше.

29/12 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Біллінг" 1.16

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Біллінг" 1.16. В оновленні було виконано 4 чек-бокси. Серед них: виправлено помилку дублювання рахунків, перевірено роботу модуля та інше.

29/12 НОВА ВЕРСІЯ Perfectum CRM + ERP 5.4.3

НОВА ВЕРСІЯ Perfectum CRM + ERP 5.4.3

В оновленій версії Perfectum CRM + ERP 5.4.3 під кодовою назвою "МАЛАХІТ" виконано 35 чек-боксів. Серед них: доопрацьовано мудуль "Мультивалютність", новий блок у картці клієнта та інше.

29/12 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Замовлення" 2.21

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Замовлення" 2.21. В оновленні було виконано 23 чек-бокси. Серед них: виправлено відображення в мобільній версії, виправлено загальну роботу модуля та права на розділ "Замовлення" та інше.

28/12 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Ліди з Facebook" 1.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю модуля "Ліди з Facebook" 1.1. В оновленні було виконано 3 чек-бокси. Серед них: автоматичний розподіл лідів, перевірка роботи модуля та інше.