Новини

26/01 Модуль

Модуль "Інтеграція з Unitalk"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено модуль "Інтеграція з Unitalk", який дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Unitalk телефонії.

 
01/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Облік зарплати і розрахунків" 2.0

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модуля "Облік зарплати і розрахунків" 2.0. В оновленні було виконано 22 чек-бокса

31/12 Привітання з Новим 2023 Роком!

Привітання з Новим 2023 Роком!

Команда PERFECTUM CRM+ERP вітає Вас з Новим Роком та Різдвом!

09/01 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Шаблони документів" 2.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Шаблони документів" 2.0. В оновленні було виконано 16 чек-бокси. Серед них: виправлено помилки розділу лідів та рахунків на оплату та інше.

01/12 Обміняй російську CRM на українську Perfectum

Обміняй російську CRM на українську Perfectum

Ми продовжуємо, розпочату в березні 2022 року, програму для українського бізнесу, який бажає відмовитися від використання Бітрікс24, AMOCRM, 1С та інших російських систем.

18/11 Black Friday -50% SALE

Black Friday -50% SALE

Якщо ви постійно відкладали Автоматизацію свого бізнесу, прийшов час перейти на відмінну багатофункціональну Perfectum CRM+ERP систему за дуже вигідною і доступною ціною.

18/11 Модуль

Модуль "Інтеграція з Stream Telecom"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено модуль "Інтеграція з Stream Telecom", який дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Stream Telecom телефонії.

16/11 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.4

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.4

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 6.4 під кодовою назвою "МЕНКАР". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 60 чек-листів покращень, доопрацювань та виправлень.

16/11 Модуль

Модуль "Інтеграція з Ringostat"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено модуль "Інтеграція з Ringostat", який дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Ringostat телефонії.

12/11 Модуль

Модуль "Інтеграція з Lirax"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено модуль "Інтеграція з Lirax", який дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Lirax телефонії.

02/11 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Акти" 2.0

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Акти" 2.0. В оновленні було виконано 4 чек-бокси. Серед них: додані шорткоди на знижки, шорткод підітог.

30/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Мультикомпанія" 1.8.2

Командою Perfectum CRM + ERP випущено оновлену версію модуля "Мультикомпанія" 1.8.2. В оновленні було виконано 7 чек-бокси. Серед них: виправлено відображення фільтрів, додано нові поля до реквізитів інше.

30/10 Нова версія модулю

Нова версія модулю "Накладні" 1.8.1

Командою Perfectum CRM + ERP випущена оновлена версія модулю "Накладні" 1.8.1. В оновленні було виконано 2 чек-бокси. Серед них: виправлено виведення знижки в накладній, додані колонки "Дата створення" та "Дата оновлення" до шаблону.

14/10 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.3

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.3

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 6.3 під кодовою назвою "ШЕДАР". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 54 чек-листів покращень, доопрацювань та виправлень.

19/09 НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.2

НОВА ВЕРСІЯ PERFECTUM CRM + ERP 6.2

Повідомляємо про вихід оновлення Perfectum CRM+ERP 6.2 під кодовою назвою "КРАЦ". Оновлення безкоштовно отримали хмарні версії, а також доступне платне оновлення для коробкових та галузевих версій. Було виконано всього 101 чек-листів покращень, доопрацювань та виправлень.

07/09 5 річниця Perfectum CRM+ERP

5 річниця Perfectum CRM+ERP

Вітаємо наших клієнтів, партнерів та всіх колег від душі у день 5 річниці Perfectum CRM+ERP.

Хочемо побажати спільного процвітання на довгі роки, доброго успіху та везіння у наших справах.

29/08 Вересневі знижки -50% на хмарні версії

Вересневі знижки -50% на хмарні версії

Настає час осені і з нею спекотні знижки. Переходьте на чудову багатофункціональну хмарну Perfectum CRM+ERP систему за дуже вигідною та доступною ціною.

24/08 З Днем Незалежності!

З Днем Незалежності!

Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця – як безліч річок і потічків зливаються в могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.

18/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Новою поштою модуля "Замовлення" розділ "Реєстр відправок"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено новий функціонал для інтеграції модуля «Замовлення» з «Новою поштою», який дозволить створювати реєстри відправок Нової пошти.

16/08 Модуль

Модуль "Інтеграція з Phonet"

Командою Perfectum CRM + ERP розроблено модуль "Інтеграція з Phonet", який дозволить Вашим співробітникам зв'язуватися з клієнтами, лідами за допомогою Phonet телефонії.