Заборонити учасникам проекту переглядати всі завдання проекту

23 вересня 2019
👁 744

За замовчуванням всі завдання, пов'язані з проектом, видно всім учасникам проекту. Якщо Ви хочете показати тільки завдання, в яких співробітник призначається / додається як послідовник, Вам необхідно відключити «Дозволяє всім співробітникам бачити всі завдання, пов'язані з проектами (включаючи нештатних)».

Для цього перейдіть в «Налаштування -> Конфігурація -> Завдання» та встановіть «Ні» в меню налаштування «Дозволяє всім співробітникам бачити всі завдання, пов'язані з проектами (включаючи нештатних)». 

Якщо у співробітника є дозвіл на перегляд завдань або це адміністратор, то він все одно зможе побачити всі завдання.

1

Корпоративне навчання

Фахівці навчального центру допоможуть зрозуміти загальні принципи
роботи і навчать вашу команду ефективним прийомам.

Наші контакти